Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Osciloscop

EusebiuSE

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• EusebiuSE

8

• Nostalgic

5

• Kosmin

2

• dan cod

2

Top autori în acest subiect

El nu stie nimic legat de electronica , doar cumpara diverse aparate si le vinde mai departe ....

Daca tot sunt aici : un prieten vroia sa arunce un E 0104 la gunoi pentru ca nu mai merge , si i-am zis ca mai bine  il iau eu . Cand il bag in priza se aude un suierat . Cum se poate repara?

... unde n-am şi eu prieteni d'ăştia! :rade:

ontopic: pricep că modelul ăsta are o parte de alimentare "criminală"... un fel de struţocămilă între un alimentator liniar clasic şi unul în comutaţie. io am folosit aşa ceva cândva, dar n-am avut "onoarea" să îl am la reparat...

dacă o să dai un search pe aici pe forum o să găseşti destui care se plâng de partea de alimentare a ăstuia...e disponibilă pe-aici schema, spui că te descurci binişor, pui mâna pe schemă, pe aparatul de măsură, şi te pui pe măsurat...la sfârşit, va trebui să-l recalibrezi, cu puţin noroc, unul din colegii forumişti din zonă te poate ajuta cu partea asta...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări