EusebiuSE Postat Noiembrie 25, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Osciloscopul este gould advance os 1100a Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 El nu stie nimic legat de electronica , doar cumpara diverse aparate si le vinde mai departe .... Daca tot sunt aici : un prieten vroia sa arunce un E 0104 la gunoi pentru ca nu mai merge , si i-am zis ca mai bine il iau eu . Cand il bag in priza se aude un suierat . Cum se poate repara? ... unde n-am şi eu prieteni d'ăştia! ontopic: pricep că modelul ăsta are o parte de alimentare "criminală"... un fel de struţocămilă între un alimentator liniar clasic şi unul în comutaţie. io am folosit aşa ceva cândva, dar n-am avut "onoarea" să îl am la reparat... dacă o să dai un search pe aici pe forum o să găseşti destui care se plâng de partea de alimentare a ăstuia...e disponibilă pe-aici schema, spui că te descurci binişor, pui mâna pe schemă, pe aparatul de măsură, şi te pui pe măsurat...la sfârşit, va trebui să-l recalibrezi, cu puţin noroc, unul din colegii forumişti din zonă te poate ajuta cu partea asta... Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 Osciloscopul este gould advance os 1100aTot verde e trasa doar sticla din fata e albastra deci culoarea nu e o problema Link spre comentariu
EusebiuSE Postat Noiembrie 26, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 Da..... Mi-am dat dupa seama ca sticla lipsea , si ca de aceea era verde Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum