djvas Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Vreau sa achizitionez cabluri Kelvin pentru multimetrul 34401. Cele originale (model 11059 ) sunt aproape 200USD. Mi se pare un pret destul de piperat pentru buzunarul si nevoile mele, asha ca doresc o alternativa mult mai ieftina. Am gasit asha ceva http://www.ebay.com/itm/UNI-T-Kelvin-Multimeter-Leads-Probes-Clip-Meter-Test-Line-Cable-for-UT612-UT611-/291537873792?hash=item43e102eb80:g:KCQAAOSwHnFVywGM . Ce parere aveti stimati colegi ? Voi ce modele de Kelvin folositi ? Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 (editat) Personal ... folosesc Kelvin doar la puntile RLC ... Intr - adevar , scumpe ... La punte , e determinanta si capacitatea reziduala ... altfel nu se calibreaza " cutiuta " . La multimetru , e doar o problema de rezistenta intrinseca , se " elimina " usor ... cred ca ar merge folosit modelul mai ieftin . Probabil executia ( si calitatea ... ) e mai " lejera "... dar poate fi acoperitoare la ce aveti nevoie . https://www.conrad.at/de/motech-4-draht-kelvin-klemmen-tl08c-passend-fuer-lcr-handmessgeraet-mt-4080-a-12-13-07-121397.html ... cablul ... http://easyvaninsurance.com/tools/product/Motech-MT-4080A-LCR-measurement.html ... si puntea ... Per ansamblu , m - au cam secat la portofel ... ( preturi fara taxe ) . Editat Noiembrie 25, 2015 de gauss Link spre comentariu
djvas Postat Noiembrie 25, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Am comandat modelul de pe Ebay. Oricum la 14 USD nu am mare lucru de pierdut, partea proasta e ca ajung peste vreo 3 saptamani Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Mai bine astepti decat sa cumperi la pret dublu de la samsarii nostri. Link spre comentariu
djvas Postat Ianuarie 25, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 (editat) Au ajuns cablurile .... Prima impresie .... Calitate decenta dar cam scurte (aprox 0.5 m) Ajuns la multimetru, conectat, dat in 4W ....... FAIL Investigat cu ohmetru ... concluzie .... Cabluri doar ecranate NU kelvin. Deci inutile pentru masurare in patru fire. Trebuiesc desfacute si modificate. Deci mare atentie la neatentie atunci cand comandati de pe ebay de la chinezi. Editat Ianuarie 25, 2016 de djvas Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Nasol. Se cam vede din poze insa: nu trebuia sa vina cate un fir la fiecare maner? Ca sa se inchida circuitul prin terminalele piesei testate. Link spre comentariu
addysoftware Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 nu neaparat; s-ar fi putut presupune ca "firul" se desparte in doua din nou in interiorul crocodilului.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum