Vizitator Munteanu Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Salutare. Am cumparat cu gravator Chinezesc de 40 W ,second hand ,si mi-a mancat zilele. Cel de-l vindea sustinea ca nu are decat o oglinda sparta in rest e ok,insa am constatat ca e mare durere de cap cu el. Este o versiune foarte veche si tot ce scrie pe el este doar in Chineza,Nu tu un nume ,o versiune ,un indiciu ceva.... Softul de functionare este Moshidraw v6.0 (o versiune f veche ). Are un dongle ce nu-ti permite sa-l utilizezi pe alt soft iar asta fiind o versiune veche nu merge decat pe Win Xp. Faza proasta e ca acest gravor are port LPT iar eu a trebuit sa cumpar o rasnita de calculator cu port parallel pentru a-l putea utiliza. Am inteles ca se poate schimba Mainboardul cu o placa mai noua ,eventual una neconditionata de nici un stick de blocare. Nu stiu ce versiune de placa am pt ca nu am gasit nici un indiciu insa am dedus ca ar fi MS10102 de la Moshidraw As vrea sa fac un upgrade la ea insa nu stiu cum sa fac aceasta modificare. Am vazut ca varianta cu USB (si totodata varianta care poate rula si pe Win 7) are mai multe iesiri decat am eu pe cea LPT. http://www.ebay.com/itm/MS10105-V4-7-Main-Board-With-USB-Port-For-Laser-Marker-Plotter-Engraver-Cutter-/271667643864 Daca cineva are cumva Idee.... poate si putin timp ..... Astept ceva raspunsuri ca pt un neavizat in ale automatizarilor. Multumesc Link spre comentariu
La Trovanti Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 de ce nu folosesti asa ceva ? http://www.ebay.co.uk/itm/FG-High-Light-Parallel-Port-Printer-to-PCI-I-O-Controller-Card-Adapter-BD1122-UK-/371387921988?hash=item567871f644:g:k8UAAMXQEgpTBY-E Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum