doban Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Va salut stimati colegi.Am rugamintea de a ma ajuta cu o schema pentru sistemul 5.1 Mercury HT 6200.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Slabe ... sperante . Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 Va salut stimati colegi.Am rugamintea de a ma ajuta cu o schema pentru sistemul 5.1 Mercury HT 6200.Multumesc anticipat. ce problema are? cu schema mai greu si daca nul poti face fara schema trimitel la mine sil repar fara probeme si fara schema 1 Link spre comentariu
doban Postat Noiembrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 ce problema are? cu schema mai greu si daca nul poti face fara schema trimitel la mine sil repar fara probeme si fara schema Multumesc.Daca nu reusesc sa rezolv,o sa apelez la tine.Probleme la alimentare,deocamdata.Asa am primit de la cineva.Vroia sa-l arunce la gunoi.Cu stima. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum