Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

huruit mic bormasina bosch

Petrisor Ciocoiu

Postări Recomandate

Salutare,

Am o bormasina bosch care am cumparat-o de 1 an de zile, mi-am facut treaba cu ea, am dat gauri si in pereti(mentioneza ca nu este o bormasina mare tip percutie) si de curand dupa 50 de gauri in beton are un huruit minor atunci cand se opreste din invartit, pot sa zic ca merge le aceeasi viteza, doar ca se vad si scanteile pe care le face..De la ce ar putea sa fie huruit-ul respectiv?Carbunii sunt pe jumate folositi desi nu cred ca de acolo este problema.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• GEO 53 BN

2

• Petrisor Ciocoiu

2

• crmn1

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Bormasinile, toate pot fi comutate si pe rotire-percutie. Probabil ca ceva s-a deteriorat, dind gauri in beton. Ele nu sint facute pentru a da gauri in beton de beton ci doar in beton mai slab,zidarie,sape. Demonteaz-o si verifica invirtind, de mandrina, cam de unde vine huruitul. Daca este in garantie  du-o la magazinul de unde ai cumparat-o sau la service-ul indicat in certificatul de garantie.

Link spre comentariu

Este in garantie dar s-a spart plasticul de jos de la madrina si nu cred ca imi mai accepta asa..am desfacut-o sa o curat si sa ii pun vaselina dar nu am vazut de unde vine huruit-ul.

Link spre comentariu

Pai invirte de mandrina si asculta cu atentie(cu masina desfacuta). Mai simplu. Ia o surubelnita si pune partea activa in diferite puncte din masina. Minerul pune-l la ureche si invirte mandrina. Imposibil sa nu detectezi sursa huruitului.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

vaselina la timpul ei si clestele cu sarma romanului fac cea mai buna treaba.ai cumparat un aparat de uz casnic nu de folosit pe langa casa care nu a fost intretinut bine.da o vaselina foarte groasa si nu se mai auzi acel zgomot.oricum aceste chiciuri nu rezista foarte mult deoarece distanta si acele roti dintate din plastic nu dinTEFLON SAU ALT ALIAJ nu mai au nici valoarea nici calitatea care credam noi ca o au.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări