Vizitator tvteo Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Se intampla ceva daca alimentul din cuptor nu se roteste deoarece farfuria a fost sparta? Link spre comentariu
crmn1 Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 de cate ori am reparat cuptoare le-am incercat fara farfurie deoarece de obicei clientii aduc acesta fara farfurie.cred ca nu poate face altceva decit sa nu incalzeasca uniform Link spre comentariu
kari Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 (editat) Poate lua foc din cauza ca microundele bombardeaza doar aceeasi zona a obiectului ce urmeaza a fi incalzit! deci nu merge! Editat Noiembrie 26, 2015 de kari Link spre comentariu
crmn1 Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 nu cred ca poate lua foc ciorba ca doar no sa incalzeasca omul paie in cuptor Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 Nu are cum să ia foc nimic dacă nu se roteşte platanul.Rotaţia ajută doar la uniformizarea încălzirii alimentului, distribuţia microundelor în incintă nu este niciodată uniformă, existând zone de ,,umbră,, în care microundele nu ajung, deci alimentele trebuie mişcate pentru a fi expuse peste tot.Asta nu înseamnă că dacă nu le mişcăm, nu se încălzesc deloc, fiindcă se va transmite căldura din aproape în aproape. Unele modele mai vechi de cuptoare nici nu aveau platou rotitor, dar aveau o prismă rotitoare care asigura dispersia uniformă a microundelor. Dacă aveţi platoul spart, puteţi pune provizoriu (până cumpărați altul) orice material nemetalic ce rezistă la căldură în locul lui, o farfurie mai plată, sau un platou de tort merge perfect.Puteţi folosi şi textolit sau teflon.Chiar şi un banal carton preşpan merge... Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 Mare problema!!!Daca platanul (asa se numeste,nu farfurie)este spart se inlocuieste cu altul. Cautati pe Google platan cuptor microunde. Link spre comentariu
Vizitator tvteo Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 Problema nu era cum se numeste(platan, platou sau farfurie) ori de unde sa-l cumpar ci doar efectul.Unul nou costa 150 lei(cu transport) sau sh 50lei iar cuptorul a costat 150(la oferta).Pana la urma am gasit la un talciocar cu 7 lei.Va multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum