Mihai85 Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 (editat) Finalii se incalzesc un pic daca nu sunt pusi pe radiator impreuna cu superdioda. Daca nu actioneaza protectia la cc pe iesiri si nu decupleaza sursa, posibil sa functioneze amplificatorul. Editat Noiembrie 26, 2015 de mihaitza1985 Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 El a dat drumul fara finali... Link spre comentariu
oltean24 Postat Noiembrie 26, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 Da dar se incalzesc doar cei npn si doar pe 2 canale mai rau pe celalate mai putin un pic. Astazi ma uit prin piese si si caut niste tranzistori asa de proba sa vad daca merge un cnal le iau pe fiecare pun un radiator cu tranzistoare TO3 ca de alea am si lipesc firele la cate un canal sa vad daca merge si asa ma plimb la toate canalele si apoi fac cum zice DjLeco fac comanda la tme de 8 finali 2SC5200 SI-N, 230V, 15A TOSHIBA si 2SA1943-O(Q) SI-P, 230V, 15A TOSHIBA ca alceva nu are rost ca esti limitat de alimentare 2/27vcc cat sa scoti din ea...oricum suficient ptr o masina!Totusi v-am intrebat aveti cleme de prindere a finalilor originale sau dau gaura si fac filet la fiecare ca eu asa am primit-o fara acele cleme voi ce ziceti?oricum sunt multumit de cablaj e destul de serios spanioli fac lucruri bune de la ei vin si eclerele. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 (editat) Sa ai grija ca perechea 2SA1943 si 2SC5200 au capsula mare si o sa te chinui. Exista alternative, mai ales ca lucreaza la tensiune mica amplificatorul. Verifica si tensiunile de +/-15v pt operationalele din preamplificator- crossover care sunt stabilizate cu 2 diode zener sau LM7815/7915. Editat Noiembrie 26, 2015 de mihaitza1985 Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 Gaura si filet. Nu uita de folia de mica si pasta siliconica, petecul ala termic e o porcarie. Link spre comentariu
oltean24 Postat Noiembrie 26, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 Atunci asa ramane!Dar de unde sa iau niste finali de calitate?Leco ai cumva? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 Am, dar sint scumpi, costa cit nu face statia, 55 lei perechea, MJW21195-96. Incearca cu niste toshibe, macar pina te asiguri ca i-ai dat de cap, si vedem apoi daca se merita sau nu, niste finali seriosi. Link spre comentariu
oltean24 Postat Decembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2015 S-a remediat defectul. Multumesc tuturor celor ce mi-au dat un sfat. Se poate inchide topicul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum