Florinel TV Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 Am un procesor Q9300 In bios merge bine . Cand apare sigla de windows da restart la pc. am incercat sa instalez windowsul din nou dar cand loadeaza chiar la inceput da restart la pc. Este stricat procesorul? Placa de baza este Gigabyte GA-P31-ES3G Am incercat cu versiunea ultima de bios ramii sunt pe bus de 800mhz Calculatorul merge fara probleme cu un procesor E8400 Am vazut ca in bios sat procesorul pe la 22grade celsius. ciudat deoarece am cooler stock. apropo. posibil sa fie dusa o piesa mica de pe el? acolo pe spate unde sunt pinii dar pe mijloc. le pot masura cu multimetrul? mie mi se pare ok procu doar ca biosul nu lai programat pe procu ce este pus de tine si lai programat cu un programator? daca lai pus cu windowsul sau cu discheta sau cu usbeul sa stii ca asta este problema doar ca biosurile sunt pentru anumite procuri si daca ai pus un bios ce nu suporta procu este ceva normal Link spre comentariu
fritz_vali Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 (editat) Ce versiune de bios ai? Pe site-ul producatorului spune ca trebuie sa ai F2 ca sa suporte Q9300. Observ ca mai are si o versiune beta la bios, se numeste F7a; sa nu o incerci pentru ca de regula ce e beta uneori mai apar probleme. Editat Noiembrie 27, 2015 de fritz_vali Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 nu mai are omu procesorul Link spre comentariu
fritz_vali Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 Asta e, lasa ca sta si cu procesorul ala E8400. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum