Vizitator Alex Baccilu Postat Iulie 16, 2007 Partajează Postat Iulie 16, 2007 (unde de bine de rau i-ti mai deschizi mintera) ai dreptate, locul tau e pe un forum de limba romana, aici e un forum unde "i-ti" cauzeaza :toimonster: Link spre comentariu
Vizitator Flash Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 Aici e vorba de fond (nu stiu daca realizezi ce inseamna asta?)...amice !!! daca te deranza forma (gramatica in speta),intra pe un forum de specialitate {gramatica limbii romane),fa ceeace ai facut si aici si ..asteapta rezultatele !! Succes....Flash Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 Aici e vorba de fond (nu stiu daca realizezi ce inseamna asta?)...amice !!! daca te deranza forma (gramatica in speta),intra pe un forum de specialitate {gramatica limbii romane),fa ceeace ai facut si aici si ..asteapta rezultatele !! Succes....FlashMorala:Filozofia e mai usoara decat gramatica! :weedman: :smt003 :weedman: :smt003 :weedman: Link spre comentariu
Vizitator Alex Baccilu Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Aici e vorba de fond (nu stiu daca realizezi ce inseamna asta?)...amice !!! daca te deranza forma (gramatica in speta),intra pe un forum de specialitate {gramatica limbii romane),fa ceeace ai facut si aici si ..asteapta rezultatele !! Succes....FlashMorala:Filozofia e mai usoara decat gramatica! :weedman: :smt003 :weedman: :smt003 :weedman:Desi i-ai zis-o finutz si bine, n-are rost sa transformam topicul asta intr-o disputa. Se vede ca Flash nu stie ce e un forum dar va invata.Pe de alta parte. s-ar putea sa faca parte din categoria aia de frustrati care lovesc unde se nimereste sa intre prima data cu mousul in ziua respectiva. Asa ca-i vom da un flit complet si total :supz: Flash, uite aici: flit! Link spre comentariu
Vizitator Flash Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Apropo!Nu cere omului ce nu are ,caci nu poate sa iti dea !!! Nu? Cred ca nu e nevoie sa traduc.....doar participati la un form ,si nu un forum oareca ,ci de electronica ..Cel mai destept cedeaza ! pa si "flit"...vai de ea Lb. romana....P.S. Am uitat ,nu prea le am cu ..emoticos ????,si fiind vorba de "frustrare",nu stiu cine sunt cei frustrati????? Flash ! Link spre comentariu
Vizitator Alex Baccilu Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 se vede dupa cum te exprimi ca n-ai prea multa carte... asta ar trebui sa-ti aprinda un beculetz de alarma...sunt sigur ca vei gasi pe acest forum o schema de alarma cu beculetz :smt003 acum pe serioase: te-ai bagat ca musca in fundul calului aruncand cu noroi in topicul asta care, desi simplu, isi are loc pe acest forum. Dupa parerea ta, aici trebuie sa discutam numai despre fazere si torpile fotonice?! Cata minte ai? Cati ani ai?? Te-ai gasit taman tu, DIN SENIN, sa jignesti! Cred ca nu esti sanatos la cap si caldura te-a scos din minti! Fa un dus rece si foloseste internetul pentru XXX, mai mult de atat vad ca te depaseste! Daca vei mai continua sa scrii in topicul meu, am sa anunt moderatorii sa-ti traga un sut adanc in fund! :goodman: Link spre comentariu
Vizitator motociclist_electronist Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 alexe,dak vrei da un id de mess ceva ca noi se pare ca avem preocupari comune :rock: ],am si eu am baterii cum ai tu ,o gramada de idei pt tot felul de prostii solare si alternative,si mai suntem si din ct..si nu am cu cine sa ma consult aici in oras :partyman: Link spre comentariu
Vizitator captainplanet Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 ceva rezultate aveti? Link spre comentariu
puriu Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Incarcarea unui acumulator cu plumb dintr-un dinam este, in principiu, simpla. In cazul prezentat trebuie raspuns intai la cateva intrebari:Motorul de stergator este cu magneti permanenti? Daca este, la ce turatie scoate la borne 16 V in gol? Daca e peste 3000 rpm, nu e bun.In ce stare e acumulatorul? Daca e scos de cineva dintr-un UPS vechi, nu e bun. Eu am un cimitir de astfel de acumulatoare (YUASA). Trebuie incarcat complet, descarcat pe o sarcina pana la 10,5 V si calculata capacitatea.O dioda serie cu generatorul este obligatorie. Reglarea automata a tensiunii de incarcare nu este necesara. Trebuie limitat insa, pe toata durata incarcarii, curentul de incarcare (de exemplu la 0,7 A). Cand tensiunea la bornele acumulatorului atinge 14,4 - 14,5 V in regim de incarcare, aceasta trebuie oprita automat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum