Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alimentare receiver la 12v

Postări Recomandate

nu am mai facut nimic pentru ca azi am fost pe post de babysiter....cred ca am sal fac cu 2 stabilizatoare 5v si 3,3 iar tensiunea de 24 nu o sa o mai folosesc pentru ca la ce imi trebuie mie o sa caut doar pe verticala si nu imi trebuie tensiunea de 18v...

Editat de niceguy12
Link spre comentariu

de cand sa nascut fiimea am mutat atelierul in garaj ca tot ce prinde baga in gura si nu vreau sa o vad cu rezistente la guritza deocamdata. cum spuneam am bobinat miezul si functioneaza nu am masurat tensiunile care le am pentru ca din cauza frecventei multimetrul o ia razna. renunt la a modifica sursa lui pentru ca in timpul testelor de ieri am auzit un brum in difuzoarele tv`ului pe care probam un brum care e produs de la sursa, deci o sa alimentez de la o baterie de 12v o sa trec prin 2 ams1117 unu de 5v si unu de 3,3v sper sa fie de ajuns 1A ca atat suporta maxim regulatoarele astea, problema este ca am comandat azi piesele si ajung cam in 7 8 zile:(...o sa revin cu detalii

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

revin cu ce am mai facut, mi`au ajuns regulatoarele dar din pacate fara tensiunea de 24v receiverul nu alimenteaza lnb`ul. am comandat ams1117 de 3,3 si 5v dar se pare ca acestea nu duc 1A pentru ca cel de 3,3v se incinge ca naiba cu toate ca receiverul consuma aproximativ 300ma, asa ca am fost nevoit sa folosesc LM317 si pentru 5 si 3,3. acum tot testand pe acolo nu stiu ce sa intamplat ca pe bara de 3,3 a receiverului am scurt cred ca sa prajit ceva prin el si va trebui sa caut un alt pacient :d

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări