Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alimentare receiver la 12v

Postări Recomandate

Salut, am un receiver la care sa defectat sursa de alimentare(220v) si vreau sa-l fac sa se alimenteze la 12v. din ce stiu eu tensiunile lui sunt 24, 12, 5, 3.3, 12, 5 si 3.3 se rezolva cu regulatoare dar cea de 24v cum as putea rezolva? cea de 24v trebuie pentru alimentarea lnb`ului pe orizontala, unde din cate am inteles iar trebui cam 18v...

Editat de niceguy12
Link spre comentariu

are busit ic`ul sursa original dar nu asta e problema de reparat sursa originala. eu mai reglez antene parabolice si am un monitor mic la 12v si cu placa de la receiverul asta vreau sa fac un sistem pe care sal pot lua langa antena si sa nu fiu nevoit sa car dupa mine lucruri voluminoase pentru ca in anumite situatii nu ai loc. stiu ca veti spune de ce nu iti cumperi unul deja la 12v sau de ce nu iti cumperi direct un aparat pentru asa ceva, pentru ca nu e o meserie din care sa scoti bani sau mai bine zis nu e ceva ce il fac zilnic ca sa se merite.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări