Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

acer as15 es1-531-c81k sistem operare

vasile eugen

Postări Recomandate

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vasile eugen

10

• FLORIN IORDACHE

7

• modoran

4

• Barbu Andrei

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La sub meniul main si la optiunea GPT Partition Secuvery in afara de none ce mai este ?

Uitati cam cum trebuia sa va apara daca aveati setarea pentru (ahci)-(ide)....

post-177758-0-96204800-1448296744_thumb.jpg

Link spre comentariu

Daca nu ma insel si eu primeam erori din astea. Linux-ul nu l-am putut instala pana nu am schimbat din UEFI in Legacy. Am avut windows 8 pe laptop. 

exact asta este ,din cauza ca este instalat Linux si la fel nu depista HDD-ul.

setarea IDE/AHCI:

se comuta pe IDE pentru a instala un sistem in care nu se regasesc driverele pentru SATA,astfel,comutand pe IDE controlerul simuleaza ca si cum ar fi  ATA. cazuri frecvente erau la XP.

Link spre comentariu

Bravo ! Atunci sa-l stapaniti sanatos  !

Mersi,l-am cumparat de nou pentru sotie,iar ea era obisnuita pe celalat leptop tot cu win7.Acela a fost motivul dechideri subiectul

pentru @modoran nu am avut rabdare aseara sa sciu

Daca nu va descurcati dati 50 lei cuiva care se pricepe si rezolva el.

Era cumva rusine sa apelez la careva care ma cunoaste,caci am instalat windos de cind erau pe disckete 3.1 si mous tot de pe discheta.

Fiind nou credeam  ca  are ceva setare mai ascunsa ,dar el in sine este pentru win8 ,10

Link spre comentariu

Intrebare , Secure Boot era dezactivat din Bios ?

Windows 8 si 10 folosesc niste certificate ce sunt inscriptionate in BIOS.

De regula nu folosesc niciodata stick la instalare decat la OS X. Cel mai sanatos este cu un DVD pe USB.

Pe diverse siteuri sunt fisiere ISO ce contin toata colectia de drivere. Pui Daemon Tools , montezi ISO-ul ca are vreo 10-12 GB si rulezi autorun-ul.Gaseste singurel driverele , bifa Only Drivers si Install All. Asta e tot.

Succes!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Ababei Danut

Nu iti da voie sa dai disable la secure ! E o tampenie de bios ! Pur si simplu nu se poate pune win7 Nu are nimic de AHCI, doar UEFI si LEGACI ! Atat e tot biosul lui pește !!! Nu are nici unitate optica !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări