gaby Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 (editat) Vreau sa imi cumpar un letcon de genul asta, Intrebarile mele sant: merita banii si de unde il cumpar (cat mai ieftin daca este posibil). Scula va fi folosita rar spre foarte rar. L.E. Mi-ar place unu' la 24V cu termocupla... dar ma multumesc si cu unul la 220v Editat Noiembrie 23, 2015 de gaby Link spre comentariu
morocanosul Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 Daca ai poibilitati..OK! "rar spre foarte rar" inseamna ca merita sa-l cumperi,sa-l ai acasa pt.ca asa cum spuneai chiar tu se va intampla un defect/doua si exact cand ai nevoie magazinele sunt inchise,e duminica etc! Acum pana nici eu nu-mi cumpar doua aparate IDENTICE in ideea ca daca se strica unul,merge celalalt!(mai am si piese de schimb..!) Din pacate,eu am fost NEVOIT sa o fac...Un LCD a functionat 3 luni si in urma unui accident casnic,a cazut...panelu spart,..asa am hotarat sa-l iau pe al doilea(identic) in ideea ca..macar mai am ceva piese de schimb! Asa macar mai minimalizez pagubele...! Oricum,am regandit locul unde statea,l-am consolidat temeinic asa ca...PS.La primul am mai platit si extra-garantie 2 ani!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum