Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Letcon SMD

gaby

Postări Recomandate

Vreau sa imi cumpar un letcon de genul asta,

Posted Image

Intrebarile mele sant: merita banii si de unde il cumpar (cat mai ieftin daca este posibil). Scula va fi folosita rar spre foarte rar.

L.E. Mi-ar place unu' la 24V cu termocupla... dar ma multumesc si cu unul la 220v

Editat de gaby
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gaby

1

• morocanosul

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca ai poibilitati..OK! "rar spre foarte rar" inseamna ca merita sa-l cumperi,sa-l ai acasa pt.ca asa cum spuneai chiar tu se va intampla un defect/doua si exact cand ai nevoie magazinele sunt inchise,e duminica etc! :84  Acum pana nici eu nu-mi cumpar doua aparate IDENTICE in ideea ca daca se strica unul,merge celalalt!(mai am si piese de schimb..!) Din pacate,eu am fost NEVOIT sa o fac...Un LCD a functionat 3 luni si in urma unui accident casnic,a cazut...panelu spart,..asa am hotarat sa-l iau pe al doilea(identic) in ideea ca..macar mai am ceva piese de schimb! Asa macar mai minimalizez pagubele...! Oricum,am regandit locul unde statea,l-am consolidat temeinic asa ca...PS.La primul am mai platit si extra-garantie 2 ani!! :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări