Vizitator Cadddy2004 Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 (editat) Am o problema cu acest tv.A expirat garantia de putin timp si constat o dublare sporadica a imaginii gen ca si cum nu si-ar face refresh-ul la timp.Va pun si pozesa vedeti.Cei de la service mi-au spus ca trebuoe schimbat dispay-ul dar vreau o parere suplimentara de la dvs. Editat Noiembrie 23, 2015 de Cadddy2004 Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 ati promis poze si nu le avem..... spor si bafta Link spre comentariu
Vizitator Cadddy2004 Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 Postez de pe tel.AM PUS ACUM.Ce prompt.TnxAcele linii apar progresiv in cateva secunde apoi dispar total, dupa care reapar.Pe imagine cu miscare apar ca nistedublaje de imagine. Link spre comentariu
bobo Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 99% display cu probleme. cand il desfaceti sa ne spuneti ce tip de display are atunci puteti curata putin si panglicile lvds. posibil ca displayul sa poata fi recuperat de cine are documentatia si experienta necesare. Link spre comentariu
Vizitator Cadddy2004 Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 Multumesc de raspuns.Cred ca e mare pretul pentru un display nou.Mai bine iau alt TV si pe asta il dau pentru piese de schimb. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 Daaa,asa este...este pretul fff mare pentru un display nou...pretul e aproape trei sferturi din costul tv-ului . Un mic exemplu : daca tv-ul costa 1000 roni,atunci un display nou costa vreo 600-700 roni... Iar un display la mana a doua nu stiu daca se merita sa luam...pentru ca nu se stie in ce stare se afla.... Acum vedeti si dvs cum faceti. Va doresc mult succes ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum