Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung ue32f5500 dublare sporadica a imaginii

Vizitator Cadddy2004

Postări Recomandate

Vizitator Cadddy2004

Am o problema cu acest tv.A expirat garantia de putin timp si constat o dublare sporadica a imaginii gen ca si cum nu si-ar face refresh-ul la timp.Va pun si pozesa vedeti.Cei de la service mi-au spus ca trebuoe schimbat dispay-ul dar vreau o parere suplimentara de la dvs.

post-251701-0-19841200-1448277836_thumb.jpg

Editat de Cadddy2004
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bobo

1

• FLORIN IORDACHE

1

• tepeleacatalin

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator Cadddy2004

Postez de pe tel.AM PUS ACUM.Ce prompt.TnxAcele linii apar progresiv in cateva secunde apoi dispar total, dupa care reapar.Pe imagine cu miscare apar ca nistedublaje de imagine.

Link spre comentariu

99% display cu probleme.

cand il desfaceti sa ne spuneti ce tip de display are atunci puteti curata putin si panglicile lvds.

posibil ca displayul sa poata fi recuperat  de cine are documentatia si experienta necesare.

Link spre comentariu

Daaa,asa este...este pretul fff mare pentru un display nou...pretul e aproape trei sferturi din costul tv-ului .

Un mic exemplu : daca tv-ul costa 1000 roni,atunci un display nou costa vreo 600-700 roni...

Iar un display la mana a doua nu stiu daca se merita sa luam...pentru ca nu se stie in ce stare se afla.... :reytre

Acum vedeti si dvs cum faceti. Va doresc mult succes !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări