Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Five Two model7

Vizitator PUIAC

Postări Recomandate

M- am pricopsit cu doua boxe Five TWO model7. Cred ca sunt din aluminiu frezat si nu am reusit sa le demontez pentru a vedea cum sunt legate difuzoarele la conectorul cu noua pini din spate. Sunt nou in domeniu si nu am gasit manual de service. Daca a avut cineva sansa sa studieze problema, va rog sa- mi dati un sfat. Va multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leoncris

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator PUIAC

Multumesc, dar este vorba despre legaturile cuplei pin cu pin, nu despre cum se pun cablurile livrate impreuna cu KEF 140 INSTANT TEATER.

Nu am gasit manuale service, dar ma gandeam  ca au mai avut si altii incercari de folosire a boxelor kef five two model 7 cu alte amplificatoare audio.

Manualul utilizator gasit de mine nu a reusit sa- mi satisfaca cerintele. 

http://media.datatail.com/docs/manual/83309_en.pdf

Multumesc din nou si sper sa existe un explorator care sa fi rascolit ceva macar ajutator.

M- am pricopsit cu doua boxe Five TWO model7. Cred ca sunt din aluminiu frezat si nu am reusit sa le demontez pentru a vedea cum sunt legate difuzoarele la conectorul cu noua pini din spate. Sunt nou in domeniu si nu am gasit manual de service. Daca a avut cineva sansa sa studieze problema, va rog sa- mi dati un sfat. Va multumesc anticipat!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări