marel Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 salut.la acest tv cand este in stand-by se aude un tacanit incontinu,in rest merge normal Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 Sasiu ... T2S26(C00) Ceva tensiuni masurasi p'acolo0? Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 Poate A1015 aiurea,sau optocuplorul sau la unele se pune un condi dar nu stiu din cap ce valoare si unde exact Link spre comentariu
marel Postat Noiembrie 24, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 traf chopper in scurt ,probat de la un tv identic,merge perfect de unde se poate cumpara? Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Cu maiestrie,grija,pricepere si dibacie,se poate rebobina si v-a fi net superior originalului! Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Eu nu cred ca e in scurt ,fiindca atunci nu ar functiona tvul.Trebuie dat lac mult pe el sau superglue sa nu vibreze Link spre comentariu
BUGHIU Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Eu nu cred ca e in scurt ,fiindca atunci nu ar functiona tvul.Trebuie dat lac mult pe el sau superglue sa nu vibreze Exact! Daca e scurt ....nu functioneaza!! Probabil scotandu-l l-ati mai miscat si din cauza asta nu ....tacane.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum