dalu Postat Martie 2, 2007 Partajează Postat Martie 2, 2007 Vreau sa fac mai lung un cablu USB, (al WEBcam-ului) si nu sant dispus sa mai cumpar inca unul cu mufa ,, mama''. Am in schimb unul de imprimanta si ma gandesc sa le tai pe ambele si sa le innadesc. Acum vin si va intreb pe voi: oare firele au culori standardizate, sau trebuie sa le ,, sun '' cu instrumentul de masura ? :prayer: :prayer: Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 2, 2007 Partajează Postat Martie 2, 2007 în principiu, au culori standardizate... dar dacă ai chinezeşti, s-a cam ales prafu' de standardizarea aia... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 2, 2007 Partajează Postat Martie 2, 2007 în principiu, au culori standardizate... dar dacă ai chinezeşti, s-a cam ales prafu' de standardizarea aia... :rolleyes: ...chiar chinezesti sant :smt093 Acum ...tot atat, le tai si Dumnezeu cu mila , desii daca lucrez atent, nu cred ca nu am cum sa nu reusesc. :drinkers: Link spre comentariu
Yo4You Postat Martie 2, 2007 Partajează Postat Martie 2, 2007 Salut Uite cum faci ai aparat de masura??? te pui si masori fir cu fir lipesti si izolezi fir cu fir. :yawinkle:si in al doilea rand trebuie sa masori pe doua fire 5V iar doua le inadesti la ghiceala :smt005 sau cu rabdare si tutun le masori pe toate si iti dai seama care cum vin.Bafta Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 3, 2007 Partajează Postat Martie 3, 2007 apropo, să nu depăşeşti 1,2 maxim 1,5 metri... peste lungimea asta cam începe să fie nevoie de amplificare de semnale... Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Martie 3, 2007 Partajează Postat Martie 3, 2007 cu toate ca desi cred in standarde eu am folosit pentru o camera web un cablu ca carui lungime avea peste 2,5 metri. Numai prelungitorul avea 2 metri + cablu de la camera web. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 3, 2007 Partajează Postat Martie 3, 2007 Salut Uite cum faci ai aparat de masura???....dar daca le ,,sun'' cu becu`, ce are ???:smt025 :smt043 :smt042 :smt043 Lasand gluma la o parte, iti multumesc pentru amabilitate. :yawinkle: :smt006 Link spre comentariu
sho_gun Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 apropo, să nu depăşeşti 1,2 maxim 1,5 metri... peste lungimea asta cam începe să fie nevoie de amplificare de semnale...Din care am citit lungimea maxima ar fi de 4.5 metri .Am si verificat , am o imprimanta conectata prin cablul ei de 1.5m + prelungitor de 3m si vad ca functioneaza fara probleme. Link spre comentariu
i0nutzb Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 lungimea maximă pentru usb 2: 8m. pentru usb1.x este de vreo 5 mnu trebuie să te complici cu înădituri şi alte prostii de genul, mai ales că găseşti cablu prelungitor (2 şi 4 m) cam la orice magazin de IT... Link spre comentariu
Blind Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 Incearca sa cauti un astfel de cablu in bucuresti...lipseste din majoritatea magazinelor it cu renume... Link spre comentariu
i0nutzb Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 păi... vă strângeţi mai mulţi dintr-un oraş şi vă trimit din Constanţa, să vă faceţi stocul :naughty: Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 ... shi va mirati de ce cautam eu mufe usb pe fir...se gasesc, dar ce naiba fac cu 1000 de bucati?? :smt005 Link spre comentariu
one Postat Martie 9, 2007 Partajează Postat Martie 9, 2007 Incearca sa cauti un astfel de cablu in bucuresti...lipseste din majoritatea magazinelor it cu renume...Incearca sa cauti si pe la supermarket. La mine in oras, de exemplu, am vazut la Practiker o gramade de cabluri pe care in majoritatea magazinelor IT nu le gasesti (ex. cablu USB PC-to-PC). Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 9, 2007 Partajează Postat Martie 9, 2007 păi... vă strângeţi mai mulţi dintr-un oraş şi vă trimit din Constanţa, să vă faceţi stocul :naughty:shi la ce magazin din constanta, dom' doctor???ca la 1a... s-ar gasi, da' s-au cam prostit si aia... candva aveam de ales din 4-5-6 posibilitati, acum ori nu gasesc deloc, ori ma multumesc cu ce au acolo...in rest... magazinele de le stiam eu au cam disparut, ultrapro si dc (si nu numai!!!) vand numai "ce se cere"... si ma uit cu sictir cum poti cumpara din orice magazin de electronica sau it de pe-afara ORICE FEL de mufe sau cabluri... Link spre comentariu
i0nutzb Postat Martie 9, 2007 Partajează Postat Martie 9, 2007 la dacia, chiar la parterul blocului SOCEP, unde a fost agenţie imobiliară, este magazin IT, făcut de 2-3 oameni care au plecat de la 1a. Găseşti acolo. Dacă nu au, aduc în max 2 zile. Preţurile mai mici decât la 1a :naughty: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum