Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mod de Lucru CMM

Miki Spaga

Postări Recomandate

Va salut, 

Am si eu niste intrebari deoarece din pacate nu am retinut la timpul lor si acum ma lovesc de ele.

Desen tehnic am facut in facultate (automatica) dar nu la un nivel avansat (in stilul mecanicii, TCM s.a.). 

Ce am facut + ceea ce am mai invatat si eu seprat se leaga stric de cotatii / tolenrate ..sa zicem modul clasic (suprafete, muchii, rectilinitate etc).

Am posibilitatea sa trec pe un post mai bun pe masini de masurat in coordonate ( CMM).

In primul rand...nu prea inteleg eu principiul de functionare al lor si nu am nici pe cine sa intreb sa-mi explice.

In al 2-lea rand..problemele pe care eu le intampin la intelegerea masinilor CMM...se leaga si de faptul ca nu prea mai stiu exact care e treaba cu suprafetele de referinta si cu conditiile de material (suprafete de referinta care din cate am vazut pe internet trebuiesc definite ca masina sa-si stabileasca sistemul de coordonate...dar cum nu mai inteleg exact care sunt deduceti problema)

Asa ca daca poate cineva sa-mi explice mai bine conditiile de material si suprafetele de referinta as ramane dator...BIG TIME !!!

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Miki Spaga

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări