Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Instalare Clarion BD359RMP

fratello

Postări Recomandate

Va salut !

Am cautat in zadar pe net diagrama de conexiuni (manualul de instalare) pentru playerul auto Clarion BD359RMP.

Din descrierea playerului rezulta ca acesta este compatibil cu comenzi pe volan, prin adaptor separat. Dar cum se conecteaza adaptorul la player ? Ca nu are mufa jack ... Care ar fi firul pentru REMOTE.CONT ?

Multumesc anticipat pentru orice raspuns !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fratello

2

• ari_panterra

2

Top autori în acest subiect

Eu din ce am vazut,playerul mentionat nu stie decat de telecomanda IR si atat.E player simplu(chel) fara nimic extra,ca toata gama din care face parte.Ca o paranteza,unele jucarii au interfata cu butoanele de pe volan prin pinii mufelor de boxe.

Link spre comentariu

Ma gandesc sa nu fi uitat iconita acea in prospect ca in rest nu zice nimic.Daca vrei sa sti sigur ar trebui sa scoti PCB-ul(placa debaza) si sa faci poze cu rezolutie ok la ambele fete si sa le postezi.Astfel se pot urmarii traseele si indentifica ci-urile cu rorurile si capabilitatile lor.

Dar acum ,....chiar crezi ca merita jucaria o interfata si efortul de sti ce si cum ?! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări