Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

invertor LCD

cornel1962

Postări Recomandate

Va salut!...am primit ieri un LCD echipat cu acest invertor- "ivt0405-01 rev 02", care este avariat rau de tot(componente smd sparte, cond.busit,etc) si nu cred ca merita reperat. Tensiunile care vin din MB sunt bune, lampile le-am verificat pe un alt invertor,sunt bune ....si as vrea sa comand acest inv.la M.....m, sa-l adaptez . Intrebarea mea este : a folosit cineva ?... este OK?...se merita sa astept cateva zile ?

post-226461-0-80885500-1448181100_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cornel1962

4

• codrut

1

• gabibota

1

• adydep

1

da, asta e buna!!!...pai am dat si eu cautare pe olx si mi-a raspuns sec : "nu s-au gasit rezultate ptr. ivt0405-01". Multumesc mult!  O sa iau legatura cu vanzatorul , dar si cu clientul. O zi buna!

Link spre comentariu

da, asta e buna!!!...pai am dat si eu cautare pe olx si mi-a raspuns sec : "nu s-au gasit rezultate ptr. ivt0405-01". Multumesc mult!  O sa iau legatura cu vanzatorul , dar si cu clientul. O zi buna!

Am folosit invertor de la Mi---- si merge foarte bine !
Link spre comentariu

OK, ...va multumesc! Am cumparat de la ei, doar pe cel cu o singura lampa, pe care-l folosesc la testarea lampilor ccfl. O zi buna la toti!

Editat de cornel1962
Link spre comentariu

Va salut pe toti!....am mers pe varianta " M-----m " si functioneaza foarte bine. La prindere s-a potrivit perfect, iar la conexiuni f.f. usor modificat !!! Recomand!

post-226461-0-89279300-1448868240_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări