cornel1962 Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Va salut!...am primit ieri un LCD echipat cu acest invertor- "ivt0405-01 rev 02", care este avariat rau de tot(componente smd sparte, cond.busit,etc) si nu cred ca merita reperat. Tensiunile care vin din MB sunt bune, lampile le-am verificat pe un alt invertor,sunt bune ....si as vrea sa comand acest inv.la M.....m, sa-l adaptez . Intrebarea mea este : a folosit cineva ?... este OK?...se merita sa astept cateva zile ? Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Ia uitati dumneavoastra aici:,original .Puneti conectoarele si gata reparatia Link spre comentariu
cornel1962 Postat Noiembrie 22, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 da, asta e buna!!!...pai am dat si eu cautare pe olx si mi-a raspuns sec : "nu s-au gasit rezultate ptr. ivt0405-01". Multumesc mult! O sa iau legatura cu vanzatorul , dar si cu clientul. O zi buna! Link spre comentariu
gabibota Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 da, asta e buna!!!...pai am dat si eu cautare pe olx si mi-a raspuns sec : "nu s-au gasit rezultate ptr. ivt0405-01". Multumesc mult! O sa iau legatura cu vanzatorul , dar si cu clientul. O zi buna!Am folosit invertor de la Mi---- si merge foarte bine ! 1 Link spre comentariu
codrut Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Si eu am folosit acest invertor de la M.....m si functioneaza bine. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Noiembrie 23, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 (editat) OK, ...va multumesc! Am cumparat de la ei, doar pe cel cu o singura lampa, pe care-l folosesc la testarea lampilor ccfl. O zi buna la toti! Editat Noiembrie 23, 2015 de cornel1962 Link spre comentariu
cornel1962 Postat Noiembrie 30, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Va salut pe toti!....am mers pe varianta " M-----m " si functioneaza foarte bine. La prindere s-a potrivit perfect, iar la conexiuni f.f. usor modificat !!! Recomand! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum