morocanosul Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 Topicul poate fi inchis! Daca vrei sa se pastreze ...secretele,,Invata scrieria..Cuneiforma! In mod sigur(aproape) nu cunosti acest tip de "scris"! Pe planeta sun doar cativa indivivizi care cunosc acest mod de scriere!! Si mai simplu este..sa inveti ...CHINEZA! Crede-ma,mi-au trebuit 17 ani sa invat(cat de cat) aceasta limba!! Link spre comentariu
comanici Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 .........ideea e sa tina la ruginire in mediu umed http://www.transcend-info.com/Products/No-165 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 Cilindrul ala pare a avea undeva cam 17-18mm . La dimensiunea aia primul filet uzual este M16. Ala are pas de 2mm, asta inseamna ca inaltimea filetului este in jur de 1,2mm deci adio tabla de titan de 0,3mm sau alte bazaconii. Asta inseamna ca peretele este undeva pe la 2,5mm. Sint valori care se pot prelucra la strung. Daca se doreste asaceva trebuie filet ambutisat , oring in canal tot ambutisat , se poate si asta dar la alt nivel de tehnologie. Sper sa gasesti meseriasul sa`ti reolvi problema. Referitor la acel Transcend , fata de ce face rusul ala moare nevinovat in caz de teste de rezistenta. Grig Link spre comentariu
comanici Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 (editat) Cilindrul ala pare a avea undeva cam 17-18mm . La dimensiunea aia primul filet uzual este M16. Ala are pas de 2mm, asta inseamna ca inaltimea filetului este in jur de 1,2mm deci adio tabla de titan de 0,3mm sau alte bazaconii. Asta inseamna ca peretele este undeva pe la 2,5mm. Sint valori care se pot prelucra la strung. Daca se doreste asaceva trebuie filet ambutisat , oring in canal tot ambutisat , se poate si asta dar la alt nivel de tehnologie. Sper sa gasesti meseriasul sa`ti reolvi problema. Referitor la acel Transcend , fata de ce face rusul ala moare nevinovat in caz de teste de rezistenta. Grig Pai , am scris altceva fata de cerinta ? lasa-l pe rus , cu tancul lui, este mai important ce vrea omul, care are cerinta , asta daca si cere corect ce ....vrea/...........ideea e sa tina la ruginire in mediu umed/ Se poate lua si prelucra , pe o minifreza , n-ai decat sa scoti placa electronica sa o izolezi dpdv umidate , ceva similar , asa cum a facut rusul si daca vrei neparat sa-ti faci un negativ pentru conectica , vorbesc de " capac, partea detasabila" ti-l faci din cauciuc siliconic/ interiorul capacului /, daca si asta este o cerinta, decat atata ....frectie Editat Noiembrie 23, 2015 de comanici Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 Are dispozitie vreun strungar dintre Dvs. sa confectioneze asa ceva? Ideal, din bara de inox, nu neaparat 360(alimentar) ideea e sa tina la ruginire in mediu umed. Cam cat ar costa, care ar fi cantitatea minima, etc. Asta cere omul, i`a placut ce a facut rusul. Grig Link spre comentariu
comanici Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 eu cred ca omul zice ...vrea/...........ideea e sa tina la ruginire in mediu umed/ din ceea ce a postat. Oricum imi cer scuze, n-am vrut sa va necajesc, cu ceea ce am inteles eu ...poate pentru mine erau necesare , detalii sau precizari.... Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 23, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 E ucrainean nenea ala, l-am "pricopsit' cu 28 $... Se poate inchide topicul...preferam un strungar situat mai aproape, dar asta e. Link spre comentariu
comanici Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 super pana la urma ce vroiai de fapt ? este pura curiozitate Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 un stick ca cel din imagine l-a incantat faza cu roata peste stick. posibil o sa treaca si el de cateva ori , impresionant, neutil dar nu conteaza din ce vine fericirea. concluzionand, cel mai probabil...placere. un strop, doi...depinde de la caz la caz. 28$ nici macar nu e scump, dar o sa vezi cat face transportul.. Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 23, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 Cu totul costa atat...dincolo de faptul ca e un gadget interesant, s-ar putea dovedi util candva, intr-o excursie, expeditie, etc. Link spre comentariu
comanici Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 (editat) https://youtu.be/_f6oZux6XqE?t=2 Da cum ziceam , din pura curiozitate! Editat Noiembrie 23, 2015 de comanici Link spre comentariu
Daniel_sv Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Daca il pui la cheie la masina intr-un an schimbi si contactul ci cheia si te mai costa 200e. Asta of topic. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Strungar îți găseam eu imediat, da de unde lua bara de titan, sau măcar oțel inox ? Link spre comentariu
madalin85 Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 cine este interesat imi dati diametru si lungimea si pot sa va ajut eu,cam orice dimensiune pana la fi 150 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum