Spitfire Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Are dispozitie vreun strungar dintre Dvs. sa confectioneze asa ceva? Ideal, din bara de inox, nu neaparat 360(alimentar) ideea e sa tina la ruginire in mediu umed. Cam cat ar costa, care ar fi cantitatea minima, etc. Link spre comentariu
morocanosul Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Scump,greutate in plus(la buzunar,la fel de eficient dar mai ieftin iesi daca ilfaci din teflon sau ceva material plastic dur.... Link spre comentariu
stone100 Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 nu ar fi greu daca s-ar face din aliaje , interesantaidea , dar eu unul faceam un colier care sa intre pe diametrul interior al cilindrului nu de alta dar plasticul ala topit nu prea cred ca va rezista in timp , dar prea mult metal strica dupa cum zice si @morocanosul , in viata de zi cu zi nu ii vad rostul acelui recipient de metal , doar daca se lucreaza la inaltimi sau in constructii unde sunt utilaje si alte minunatii foarte grele Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Ideal, din bara de inox, nu neaparat 360(alimentar) Inoxul alimentar este codificat 304. Grig Link spre comentariu
dan stanciu Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Apare @mondan si v-o ofera la un pret imbatabil. Putintica rabdare. Link spre comentariu
morocanosul Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 nu ar fi greu daca s-ar face din aliaje , interesantaidea , dar eu unul faceam un colier care sa intre pe diametrul interior al cilindrului nu de alta dar plasticul ala topit nu prea cred ca va rezista in timp , dar prea mult metal strica dupa cum zice si @morocanosul , in viata de zi cu zi nu ii vad rostul acelui recipient de metal , doar daca se lucreaza la inaltimi sau in constructii unde sunt utilaje si alte minunatii foarte grel Pentru greutate...recomand...Titanium,dar cum zicea "stone 100"....nu ii vad rostul....daca se lucreazala inaltimi(unde stick-ul nu este calcat de masini,ci trebuie sa reziste la impact cu avioanele,meteoriti,cadere...libera) ,unde sunt utilaje...etc! Ce poate fi atat de important?? Acum m-am prins,cred ca vroiai sa fie un fel de "cutie neagra" pentru ispravile facute in aceasta(prima..si ultima viata) cu motoare de Jdemii de CP!! Link spre comentariu
stone100 Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 (editat) stickul usb este precum portofelul barbatilor nu stii ce vei gasi in el Ce poate fi atat de important?? Editat Noiembrie 22, 2015 de stone100 Link spre comentariu
morocanosul Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Da,posibil informatii compromitatoare despre altii,(santaj) ,caci daca erau despre tine....sigur nu le pastrai!! Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 22, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Domnilor, asta e un topic pe sectiunea "Bodega", cumva? Un raspuns succint, la obiect, banuiesc ca nu se poate astepta, nu are rost...probabil strungarii adevarati au emigrat in Germania. Probabil, pe naiba...sigur! Se poate inchide topicul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 (editat) "Un raspuns succint, la obiect, banuiesc ca nu se poate astepta, nu are rost...probabil strungarii adevarati au emigrat in Germania" Carcasa de stick prezentata in poza este facuta din tabla de titan ambutisata. Aceasta se poate face si din otel inoxidabil pe strung , dar: 1. inoxul se prelucreaza greu, cel putin interiorul e "visul" oricarui strungar, ca sa nu mai spun de gaurica de agatare. 2. prin strunjire nu vei obtine pereti de vreo 0,3 mm cam cat e in poza ci de minim 0,5 mm 3. greutatea iti va rezulta de de vreo 6 ori mai mare (2xgrosimea peretilor * 3xraportul densitatilor) 4. timpul de prelucrare va fii mare, un "dorel" va lucra ore bune la o asfel de piesa. Pe CNC iti trebuie un alt negru sa faca programul. 5. acolo vad un filet + un inel de etansare. Asta inseamna sa ai un desen tehnic cu cote precise sa vezi unde se face etansarea, diametre de filet etc. Ai vre-un proiect? 6. stick-ul e turnat cu ceva rasina in cilindrul mare, deci nu vine cu carcasa de plastic de la mama lui. Cum vrei sa fixezi stick-ul in cilindru: cu sau fara plastic?. aici iti trebuie un dispozitiv de pozitionare. Un strungar adevarat , fie ca e plecat sau nu, strunjeste dupa niste desene adica isi face meseria de strungar, restul e alta mancare de peste. Editat Noiembrie 22, 2015 de Vizitator Link spre comentariu
stone100 Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 deci si pretul e pe masura , acum nu face stickul cat face acel recpient cu piese si manopera strungarului Link spre comentariu
morocanosul Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Acest lucru spuneam si eu!! Cea mai sigura MEMORIE(stick) care are capacitatea catorva neuroni din creer ..totul sa rezisti la tortura...informatiile pot fi scoase prin tortura ..dar imaginile "video" niciodata!! Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 22, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Dumnezeule...sfinte! Tabla de titan mabutisata, 0,3mm, poza....care poza?! E un film HD1080p, uitati-va cu atentie... omul asta a facut peste 24.000 de $ cu cutiuta asta strunjita din inox-mai nou o face tot din bara de 24, dar de titan sau aluminiu. https://www.kickstarter.com/projects/952731033/eternalcase-metal-case-for-flash-drive-and-other-s Altminteri, daca nu era farmecul unui lucru mestesugaresc, ma multumeam cu de-astea: http://www.corsair.com/en-us/usb-drives/flash-survivor Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 (editat) mai dar ce conteaza ca n-are sens ce vrea omul. cauta pe cineva care sa faca, punct. nu mai e nimic mai departe, ca nu s-a cerut analiza cost/beneficiu de manufacturare. mai, Spitfire. data viitoare sa vrei si tu sa-ti faca o bucsa , ca atunci toata lumea vrea. ce-ti trebuie tie atatea alea. tot timpul se intampla asa...merg la un meserias si-i spun: vreau piesa asta, poftim foaia, astea sunt cotele, asa arata 3D...asa 2D, ce sa mai...daca scuturi de foaie putin cade piesa. ["da` ce faci cu ea ?" ] ba da ce intrebare e asta ? fa-ti treaba si atat. sunt altii care baga bani sa deseneze fluturi pe lama de la cutit. si care e faza aia in fond ?... taie painea direct in felii dintr-o miscare ? PS: scuze. dar nu m-am putut abtine! si apropo. a fost aici un domn strungar, care trebuie mentionat. i-am dat schema si a disparut. a aparut piesa acasa, fara nici o intrebare. din pacate nu mai stiu cine a fost , poate o sa vada si te serveste in cele din urma. pretul, putin cam scump. dar pentru promptitudinea lui, n-am zis nici un cuvant. Editat Noiembrie 22, 2015 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum