riderinblack Postat Noiembrie 21, 2015 Partajează Postat Noiembrie 21, 2015 Salutare tuturor. Am o problema cu gps-ul din titlu, nu vreau sa descriu defectul asa ca l-am filmat si se poate observa. Link filmulet: Rog ceva sfaturi de remediere a problemei. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 21, 2015 Partajează Postat Noiembrie 21, 2015 eu cred cai problema de soft si trebuie dus la un servis Link spre comentariu
riderinblack Postat Noiembrie 21, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2015 Banuiam ca e problema de soft dar asteptam sfaturi de remediere..... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 21, 2015 Partajează Postat Noiembrie 21, 2015 remediere doar la un service care se ocupa cu asa ceva succes Link spre comentariu
riderinblack Postat Noiembrie 21, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2015 Si eu de ce nu as putea sa-l repar? Ca barbierit sunt, imbracat frumos sunt....... Asta ca sa nu mai zic ca sunt numai la vreo mie si ceva de kilometri de primul service din romania...... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 21, 2015 Partajează Postat Noiembrie 21, 2015 Si eu de ce nu as putea sa-l repar? Ca barbierit sunt, imbracat frumos sunt.......ronica nu ai Asta ca sa nu mai zic ca sunt numai la vreo mie si ceva de kilometri de primul service din romania...... cunostinte in electronica nu ai scule nu ai aparatura nu ai cum sal repari doar cu ciocanul de 10kg Link spre comentariu
riderinblack Postat Noiembrie 21, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2015 Ia vezi prin posturile mele si apoi vedem daca am cunostinte, aparatura si scule. Vezi sa nu te pomenesti cu ceva surprize....... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 21, 2015 Partajează Postat Noiembrie 21, 2015 si atunci de ce ai mai postat? daca ai cu ce si cunostinte de ce nui pui soft si pa merge eu am crezut ca esti incepator cum scrie in titlu Link spre comentariu
riderinblack Postat Noiembrie 21, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2015 Asa cum am spus sunt departe de romania, pot sa-i pun soft dar nu am cablu usb pentru eventuale interventii (rulare clear-flash de ex.). Acasa am scule si tot tacamul, nu ar fi o problema..... Oricum daca nu-i dau de cap aici ramane pe lista pentru cand ma intorc acasa.... Link spre comentariu
MISTER BIG Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 sigur sunteti in Africa, la vanatoare de lei , ca in EU se mai gasesc cabluri usb made in PRC... glumesc, no offense. Link spre comentariu
riderinblack Postat Noiembrie 23, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 Sunt cu tirul, nu pot opri pe unde vreau eu din pacate. Oricum ca idee am primit o locatie unde am parcare si unde, teoretic, as gasi de cumparat acel cablu. Maine cu putin noroc trec pe acolo, sper sa prind deschis. Link spre comentariu
riderinblack Postat Noiembrie 24, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Am primit un cablu și l-am revitalizat. Pașii au fost în următoarea ordine:a) formatare card în FAT32b) instalare tomtom home și făcut update la aparatc) instalat ultimul navcored) copiat hărți pe cârde) activat hărțile cu .exe.Cam asta a fost tot. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum