gabiz_ro Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Daca le-au stricat,problema lor,posibil sa nu fi stiut a pune in practica sfaturile primite.Insa majoritatea celor ce poseda ceva cunostinte,in urma sfaturilor primite si-au reparat respectivele aparate.Problema ce reiese din foto,din text nu este inteligibila,se intalneste la multe alte firme.In unele cazuri,plasticul folosit isi pierde anumite proprietati in timp,favorizat efectul si de radiatia vizibila-invizibila emisa de lampi.Astfel apar acele descarcari si acea carbonizare a plasticului,odata inceput procesul este ireversibil si se amplifica.Rezolvarea e schimbarea partilor afectate,asta daca sunt disponibile,daca nu,decuparea,frezarea partilor afectate.Insa peste ceva timp este posibil sa reapara. Link spre comentariu
Vizitator firicel68 Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Bai pana la urma este topicul meu,de ce va bagati in seama? Tot ce am etalat aici poate fi de ajutor multora care nu stiu treburi din astea,va ofticati? Inca odata stima pentru D-tra electronistii de varf si vechi pe acest foruum. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Bai,daca e topicul tau ia-l acasa si gata.Nu ne mai plictisi!Am explicat clar,cred eu,in mesajul anterior de ce se intampla asa ceva.Cel putin din ce am dedus din poze,din ce ai scris tu nu intelege nimeni.Deci cum poate fi de ajutor cuiva?Daca nu intelege nimeni ce ai vrut sa spui! Link spre comentariu
nico_2010 Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Sufletel, tu vorbesti despre "acest (SAMSUNNG) mult venerat,o prastie de tv" care intra in categoria ADIBAS, SONNYO s.a.m.d. Daca vorbeai despre SAMSUNG era altceva. OFF_TOPIC Orcium, sfaturile despre lectii de gramatica si de limbaj pe care ar trebui sa le iei/primesti le sustin. Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 (editat) Sufletel, tu vorbesti despre "acest (SAMSUNNG) mult venerat,o prastie de tv" care intra in categoria ADIBAS, SONNYO s.a.m.d. Daca vorbeai despre SAMSUNG era altceva. OFF_TOPIC Orcium, sfaturile despre lectii de gramatica si de limbaj pe care ar trebui sa le iei/primesti le sustin. Acuma a ajuns la injuraturi, acesta este adevaratul "nivel" al d-lui "anagramat".Limbajul suburban denota un anumit grad de cultura si educatie...Cat despre apelativele : "ma" , "bai", probabil acestea se utilizeaza in unele crasme, nu in o comunitate virtuala.Cred ca moderatorii nu au timp sa citeasca toate aceste mizerii...Nu s-ar impune un "ban" ? Editat Noiembrie 25, 2015 de ANDRASONI LUCIAN Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Dute ma in pana mea,cine stie cati ca mine si-au stricat televizoarele la indicatiile tale.Nu fa atac la persoana ca am si eu rabdarea mea. gauss! tu ce doresti? N - ai nici o banuiala ? ... Fii fara grija ... se implineste ! Link spre comentariu
Postări Recomandate