Vizitator firicel68 Postat Noiembrie 21, 2015 Partajează Postat Noiembrie 21, 2015 Aud in discutii si sint cazuri in care i-mi cer parerea despre acest (SAMSUNNG) mult venerat,o prastie de tv oferit m-ai nou pe la Vinerea Neagra.Ok,si noi incercam sa aducem la viata niste panarame comerciale cumparate de noi prostimea...!! Oare merita osteneala sa deslusesti o schita electronica cu componente pasive si active,si sa te puna in branci niste plasticuri asa zise (izolatoare) care sunt poate intr-o anumita masura si cu potential incendiar.Pe mine unul ma ingrozit ce am gasit in spatele unui display(panel).D-tra ce spuneti...? Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 21, 2015 Partajează Postat Noiembrie 21, 2015 (editat) pai ce ati putea gasi ? ca eu sant mai greu de cap si nu am inteles rostul acestui ,,subiect,, Editat Noiembrie 21, 2015 de iuliantv Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Noiembrie 21, 2015 Partajează Postat Noiembrie 21, 2015 pai ce ati putea gasi ? ca eu sant mai greu de cap si nu am inteles rostul acestui ,,subiect,, Nici eu n-am inteles...Poate cei de la AUOptronix ,ChiMei,Quanta,Sony, LG etc... nu stiu sa faca paneluri fara acele "plasticuri asa-zis <izolatoare>",,,, acuma fac si ei ce pot...Domnule,daca nu cunoasteti constructia unui display lcd, informati-va.Poate veti afla rostul acelor plastice si scopul acestui forum... care in nici un caz nu este acela de a se deschide subiecte aiurea si fara sens.Asta, din respect, pt cei care au inteles rostul unui forum de electronica. Link spre comentariu
stefank Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 se rezolva cu sigurante calibrate si detectoare de fum Link spre comentariu
Vizitator firicel68 Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Ei vedeti,!.Inecrcati s-a le explicati asta clientilor d-tra daca suntei profesional in a da anumite verdicte la aparatele lor aduse la depanare.Si daca nu erati interesati despre subiectul meu,nu facea-ti comentarii.Concluzia...? Link spre comentariu
naetv Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 (editat) Ei vedeti,!.Inecrcati s-a le explicati asta clientilor d-tra daca suntei profesional in a da anumite verdicte la aparatele lor aduse la depanare.Si daca nu erati interesati despre subiectul meu,nu facea-ti comentarii.Concluzia...? sint curios daca esti roman ? si poate inveti sa folosesti forumul , de citeva ori credeam ca folosesti o " clona " - ai raspuns si ai intrat peste altii fara sa explici care este situatia eu unul citesc aproape tot - ce tot recomand si altora - pentru a acumula cunostinte noi , dar pentru asta trebuie sa fie ceva inteligibil Editat Noiembrie 22, 2015 de naetv Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 Concluzia ...este simpla pe langa niste cursuri de electronica aveti nevoie si de ceva gramatica de clasa a III-a, asta din respect pt. limba romana.Ati reusit "performanta" ca in doua propozitii sa faceti 6 greseli ...Alte comentarii nu mai fac, poate moderatorii vor face ceea ce se cuvine. 2 Link spre comentariu
Vizitator firicel68 Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Multumesc pentru critica D-le Lucian dar nu am inteles o treaba,aveti sarcina cu greselile de gramatica si ortografie? Va deranjeaza ceva personal la mine? In ciuda faptului ca dumneata te ocupi cu GRAMATICA,eu am sa continui. Ce se pate gasi sub trafurile la un invertor ccfl. Si ce se poate gasi sub diplay (in interiorul panelului),mai precis locul unde sant fixate lampile ccfl. Dupa ce a fost curatat.! Suportii de ghidarea lampilor ccfl dupa curatire si care sant inca afectati(usor carbonizati). Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Nu inteleg nimic...Dvs. puneti poze cu un TV "antic", cu backlight CCFL, pretindeti(asta se intelege) ca a fost vandut ACUM la black-friday(greu de imaginat), v-a ingrozit-nus-stiu-ce ati gasit in spatele (?!), si, cu ce va putem ajuta? Poate cu asta: http://www.rorec.ro/acasa/ Link spre comentariu
Vizitator firicel68 Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Si uite asa cu un pic de electronica si un pic de gramatica sa rezolvat tv Samsung ansamblat in Europa.Si nu fiti rai ca lumea este plina.Toate bune din partea mea!. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Sincer nici eu nu am inteles absolut nimic de aici.Si sunt 100% roman. Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 (editat) ..."sa"..., "ansamblat"...,"lumea este plina"..., cu ce este plina?...De noi astia "raii", care avem "fixuri" cu gramatica? Bine ca ati rezolvat partea electronica ,la cealalta mai aveti un pic de "lucrat"...Si, vorba colegului Spitfire, tv-ul care il aratati in poza este din generatia de dinainte de 2010, asta se poate constata dupa greutate si grosime, nu? Daca nici colegul de la Oradea (dan cod) n-a inteles si nici colegul de la Bucuresti (Spitfire)..., atunci m-am linistit un pic : nici eu si nici colegul Iulian nu avem dificultati de "intelegere".Problema este de comunicare.Ca atare ies din aceasta discutie fara cap si fara coada.De la Cluj, numai bine! P.S1 . :Respecte colegilor <dan cod>~<Spitfire>~<naetv>~<stefank> si <iuliantv>. P.S.2 Ca sa nu fie dubii, si eu sunt 100% roman, pe de alta parte avem colegi de alte nationalitati care se exprima corect si coerent. Editat Noiembrie 25, 2015 de ANDRASONI LUCIAN Link spre comentariu
Vizitator firicel68 Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Un anagramat te stimeaza d-le Cod,am ramas in urma cu multe.Oare multi de pe aici care fac comentarii,stiu cum se repara un telvizor color pe lampi??? Multi nici nu cred ca a eczistat asa ceva...! Topicul meu a fost deschist pentru a dezvolta un subiect de discutie in ansamblu,si nici pe departe catre profesionisti.Cu stima,si nici nu o sa mai revin...Anagramatul. Eu tot am vrut sa te pasuiesc,dar vad ca ma ataci pur si simplu la persoana.Uite nu vreau sa scriu cum vrea maciuca ta,ok? Bai andrasi,e bine? Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 (editat) Anagramat ? ... parca e ceva cu rebusistica . Poate agramat ? ... http://scri.ro/agramat-sau-anagramat-91.html P .S . - cu scuze pentru off - topic ... Editat Noiembrie 25, 2015 de gauss Link spre comentariu
Vizitator firicel68 Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Dute ma in pana mea,cine stie cati ca mine si-au stricat televizoarele la indicatiile tale.Nu fa atac la persoana ca am si eu rabdarea mea. gauss! tu ce doresti? Link spre comentariu
Postări Recomandate