Vizitator Eduard Mihai Postat Noiembrie 20, 2015 Partajează Postat Noiembrie 20, 2015 Apare acest cod pe la sfarsitul programului de spalare.Mentionez ca am desfacut capacul din spate si masurat rezistenta si are 31 ohmi ceea ce eu consider ca e ok.In rest incalzeste apa dar la sfarsitul programului cand mai are aproximativ 15 min din el apare codul de eroare si se aude un bazait care nu se mai opreste.Fara cuplarea incalzirii isi face programul cap-coada.Se mai poate face ceva?Multumesc de eventualele sfaturi. Link spre comentariu
core Postat Noiembrie 20, 2015 Partajează Postat Noiembrie 20, 2015 poate te ajuta asta: http://www.washerhelp.co.uk/forums/topic/1382-hotpoint-ultima-wt721-fault-code-f-08/ Link spre comentariu
crmn1 Postat Noiembrie 21, 2015 Partajează Postat Noiembrie 21, 2015 schimba rezistenta sau mai bine scoate-o afara si vei vedea pe ea undeva spre mijloc o pata neagra.acest lucru inseamna ca aceasta da la masa.ca sa verifici ca am dreptate scoate papucul de inpamantare de pe rezistenta si ruleaza un program ptr verificare.ATENTIE acest lucru este valabil doar ptr o proba ptr ca masina CURENTEAZA.si nu se stie cine spala la ea sotia sau soacra. Link spre comentariu
Vizitator Eduard Mihai Postat Noiembrie 21, 2015 Partajează Postat Noiembrie 21, 2015 Face doar pe un program.Am probat astazi alt program si nu mai afiseaza codul de eroare,isi duce programul pana la capat...rezistenta nu e ca incalzeste si pe programul testat astazi. Link spre comentariu
crmn1 Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 f08 coduri eroare indesit releu activare incalzire nu poate fi ACTIVAT. acest lucru inseamna ca ori placa electronica a sarit din soft ori releul care deschide sursa ptr rezistenta este defect. Link spre comentariu
crmn1 Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 va rog sa postati daca sa rezolvat si cum, deoarece pe acest forum sunt si alti colegi care doresc un raspuns. Link spre comentariu
Vizitator Eduard Mihai Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 Nu s a rezolvat.Prefer sa o folosesc asa pe alt program.Are o gramada. Link spre comentariu
gymy Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 (editat) Schimbati rezistenta si o sa rezolvati problema.Eroarea F08 apare datorita faptului ca rezistenta are scurgeri de curent către masă. Editat Februarie 1, 2019 de validae erori de tipar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum