srdjan Postat Noiembrie 20, 2015 Partajează Postat Noiembrie 20, 2015 Va salut. Am cumparat pentru chiriasi 2 sonerii Astrell 612308 (cel mai ieftin model wireless pe baterii gasit la cainele cu casca). Ambele butoane sunt unul langa altul insa soneriile sunt in apartamente diferite. Problema este ca la punerea in functiune se manifesta astfel: La apasare buton sonerie A suna soneria A. La apasare buton sonerie B suna atat soneria B cat si soneria A. Ma asteptam sa patesc probleme de acest gen insa a fost mai simplu asa decat sa explic sotiei de ce aleg un model mai scump. M-am uitat in partea de buton (deoarece oricum trebuie desfacuta la montaj si nu are nici un sistem de selectie canal, codare, etc. Partea de sonerie de asemenea nu are nimic in vederea configurarii nici la exterior nici in soclul pentru baterii. Cu totul nu le-am desfacut sa vad cum arata. Documentatia nu pomeneste nimic despre asa ceva si la achizitie nu era vizibila fara desigilare ca altfel o ocoloeam din start. Are careva vreun sfat ce se poate face? Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 20, 2015 Partajează Postat Noiembrie 20, 2015 Soneria cu fir este sfanta!Modelele ieftine wireless sunt jucarii. Link spre comentariu
srdjan Postat Noiembrie 21, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2015 (editat) Soneria cu fir este sfanta!Modelele ieftine wireless sunt jucarii. Mulțumesc de opinie. Ceva sa mă ajute în situația prezentată? Editat Noiembrie 21, 2015 de srdjan Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum