Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sistem 5+1 ARION

Florin Neagoe

Postări Recomandate

Cred ca am postat in aria care trebuie deoarece eu caut un transformator pentru acest sistem insa nu gasesc nimic asemanator.Are pe secundat 3 iesiri ,2 iesiri  sunt cu mediana si bobinajul este de grosimea firului de par si cealalta tot cu mediana insa lita este mult mai groasa.Va rog daca aveti idee pe unde pot gasi acest traf datimi un semn.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florin Neagoe

4

• JBC

2

• tavipop

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Bravo eu nici nu am observat chestea aceasta ,sistemul a fost cumparat din italia dar nici prin cap nu mi-a trecut ca functioneaza doar  la tensiunea de 120v.

Evident as vrea sa functioneze la 220v

Link spre comentariu

Stiind tensiunile(ca vad ca scrie pe transformator),se scot tolele si se numara spirele din secundar,asa afli si cate spire ai pe volt,s-au apelezi la cineva care te poate ajuta sa-l bobineze inclusiv,cu primarul la 230v.Succes!

Editat de JBC
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Nu stiu de ce am o presimtire ca acest sistem a fost deja alimentat la 230v...dupa cum arata traful . Ar fi indicat sa verificati integritatea sistemului inainte de a va procura un alt transformator!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări