Florin Neagoe Postat Noiembrie 20, 2015 Partajează Postat Noiembrie 20, 2015 Cred ca am postat in aria care trebuie deoarece eu caut un transformator pentru acest sistem insa nu gasesc nimic asemanator.Are pe secundat 3 iesiri ,2 iesiri sunt cu mediana si bobinajul este de grosimea firului de par si cealalta tot cu mediana insa lita este mult mai groasa.Va rog daca aveti idee pe unde pot gasi acest traf datimi un semn. Link spre comentariu
Florin Neagoe Postat Noiembrie 20, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2015 (editat) Am sa atasez eticheta de pe traf Cam asa arata Editat Noiembrie 20, 2015 de Florin Neagoe Link spre comentariu
JBC Postat Noiembrie 20, 2015 Partajează Postat Noiembrie 20, 2015 Dar vad ca se alimenteaza la 120v asa vrei sa-l folosesti? Link spre comentariu
Florin Neagoe Postat Noiembrie 20, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2015 Bravo eu nici nu am observat chestea aceasta ,sistemul a fost cumparat din italia dar nici prin cap nu mi-a trecut ca functioneaza doar la tensiunea de 120v. Evident as vrea sa functioneze la 220v Link spre comentariu
JBC Postat Noiembrie 20, 2015 Partajează Postat Noiembrie 20, 2015 (editat) Stiind tensiunile(ca vad ca scrie pe transformator),se scot tolele si se numara spirele din secundar,asa afli si cate spire ai pe volt,s-au apelezi la cineva care te poate ajuta sa-l bobineze inclusiv,cu primarul la 230v.Succes! Editat Noiembrie 20, 2015 de JBC Link spre comentariu
Florin Neagoe Postat Noiembrie 21, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2015 Nu am ce să mai bobinez deoarece să topit tot plasticul din el practic să amestecat liță cu plasticul. Link spre comentariu
tavipop Postat Noiembrie 29, 2015 Partajează Postat Noiembrie 29, 2015 Nu stiu de ce am o presimtire ca acest sistem a fost deja alimentat la 230v...dupa cum arata traful . Ar fi indicat sa verificati integritatea sistemului inainte de a va procura un alt transformator! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum