nickrvl Postat Noiembrie 20, 2015 Partajează Postat Noiembrie 20, 2015 Stiati ca au aparut librarii care contin citeva regulatoare pwm cum ar fi UC, TL, IR? Eu acum am aflat. Aparaent lucreaza bine in simulare.... Link spre comentariu
aureliu67 Postat Octombrie 15, 2016 Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Am o intrebare referitor la setarile din Proteus. De ce dupa ce realizez o schema, atunci cand trec la realizarea cablajului nu imi apar conexiunile intre componente? Link spre comentariu
bobinatorul Postat Octombrie 15, 2016 Partajează Postat Octombrie 15, 2016 (editat) Ai grija sa lasi ceva spatiu intre pinii componentelor.Presupun ca doar o parte din trasee nu apar sau toate?Eu asta pateam la 7. Ce versiune folosesti? Editat Octombrie 15, 2016 de bobinatorul Link spre comentariu
aureliu67 Postat Octombrie 15, 2016 Partajează Postat Octombrie 15, 2016 versiunea 7 . Nu apare nici o conexiune indiferent de distanta, Link spre comentariu
bobinatorul Postat Octombrie 15, 2016 Partajează Postat Octombrie 15, 2016 In v7 dupa ce faci schema si transpui in Ares ai grija ca la urmatoarea deschidere a proiectului sa ai si schema si pcb deschise si musai cu aceiasi denumire.Dupa fiecare modificare in schema click pe Ares pe care il ai deja deschis si ar trebui sa mearga Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum