csu Postat Noiembrie 20, 2015 Partajează Postat Noiembrie 20, 2015 După ce nu am reușit să rezolv amplificatorul, am zis să încerc ceva mai simplu, și am găsit această schemă: am modificat shema, să fie și overdrive, pentru alimentare am folosit sursa unui scaner defect stabilizat la 18v și 6,3v. Alimentarea va sta separat, în carcasa sursei PC. Am montat de probă componentele pe soclurile scoase din amplificator (urmează să primesc două socluri ecranate săptămâna viitoare). Sună frumăs atât pe clean, cât și pe overdrive. Carcasa arată așa: După ce sosesc soclurile ecranate, montez componentele. 1 Link spre comentariu
csu Postat Noiembrie 20, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2015 Cam așa sună: curat: https://youtu.be/_lwci6mU_nQ murdar: https://youtu.be/9U7zlKcQQ_g înregistrat cu telefonul. 1 Link spre comentariu
leo 17 Postat Noiembrie 20, 2015 Partajează Postat Noiembrie 20, 2015 arata bine ..felicitari Link spre comentariu
csu Postat Noiembrie 24, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Ieri noapte am terminat de montat piesele pe șasiu. Arată așa: Schema este: Sună bine, singura problemă este la corectorul de ton, de joase, care nu face nimic. Link spre comentariu
THOMAS Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 (editat) Ieri noapte am terminat de montat piesele pe șasiu. Arată așa: Schema este: Sună bine, singura problemă este la corectorul de ton, de joase, care nu face nimic. Ca sa lucreze "joasele" mai trebuie ceva pe schema,vedeti in imaginea de mai jos; rezistenta R=22K Editat Noiembrie 24, 2015 de LMOlimpiu Link spre comentariu
csu Postat Noiembrie 24, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Mulțumesc domnu LMOlimpiu. Mâine pun rezistența. Link spre comentariu
THOMAS Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Mulțumesc domnu LMOlimpiu. Mâine pun rezistența. Cu placere,cam asta "poate" corectorul dv. de ton calculat pe semnalele ce le aveti acolo si pe impedantele din schema,poate va este de ajutor,stiu ca pana la urma tot la ureche se va regla! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum