Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv HAIER-21T9B-S

Vizitator MARIANN

Postări Recomandate

Vizitator MARIANN

am un tv HAIER 21T9B-S cu urmatoarea problema: imaginea pe verticala e putin marita , scrisul la filme si sigla posturilor tv nu se vede decat putin din cauza marii imaginii pe verticala are

BV  -tda 8357J , am schimbat cu unu nou dar imaginea e la fel , tensiunea pe integrat e buna , reglaj pe verticala nu are, poate o schema ar fi fost mai bine daca aveam

-daca ma poate ajuta cineva cu o schema si un sfat , ce ar putea avea

Link spre comentariu

Pai reglajul V-size,si multe altele,se fac cu Service Mode ca de,ne-am modernizat :rade: ,nu se mai fac cu surubelnita :rade:

Si daca nu vreti sa intrati in Service modificati rezistenta de reactie=ca sa scada dimensiunea,cresteti valoarea cu 0,22-0,33 Ohm,prin tatonare

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

Pai reglajul V-size,si multe altele,se fac cu Service Mode ca de,ne-am modernizat :rade: ,nu se mai fac cu surubelnita :rade:

Vreti sa spuneti ca nu este necesara intrarea in s.m.?..., sau reglam impulsurile multifunctionalului cu surubelnita?

<Cand se apasa pe linck-ul...dat dvs se zice ca pagina a crapat... La dvs apare tot asa ???>

...Da... :rade: 

Link spre comentariu

Vreti sa spuneti ca nu este necesara intrarea in s.m.?..., sau reglam impulsurile multifunctionalului cu surubelnita?

<Cand se apasa pe linck-ul...dat dvs se zice ca pagina a crapat... La dvs apare tot asa ???>

...Da... :rade: 

Decat sa intre in service ,si sa faca alte belele, mareste valoarea rezistentei de reactie cu 0.22-0.33 Ohm,iar dimensiunea scade!

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

Intrati in service cu secventa de mai sus si cautati  hotel on/.off ,  !!

Ce nu face tv ? , daca e in mod AV nu apare meniul de cautare programe !!

Editat de dan-a2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări