dan-a2 Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Rezistenta mica care va condus la bord poate fi de la becurile iluminare display ! Link spre comentariu
daniel1972 Postat Noiembrie 23, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 multumesc pentru raspunsuri si sfaturi. una din probleme era a mea sursa chinezeasca pe care scrie ca debiteaza un curent maxim de 2a si mai are si limitare. cred ca adevarul e pe la mijloc. l-am legat la o sursa de pc, dar acum am dat peste alta belea. e mort pe fm, cauta, comuta frecventele presetate, dar nu se aude niciun zgomot, nici macar fasul caracteristic fm. in schimb, pe medii, se aude zgomotul caracteristic mediilor, cauta, schimba frecventele presetate, dar nu receptioneaza nimic. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 conectati o antena si va receptiona posturi Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 Nu de la antena este.E tipic la ele.Desfa tunerul si relipeste cu mare atenstie interiorul tot si va merge. Link spre comentariu
daniel1972 Postat Noiembrie 24, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 dl Harhas, chiar tampit, nu sunt. decat astfel de sfaturi, mai bine va abtineti. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 (editat) dl Harhas, chiar tampit, nu sunt. decat astfel de sfaturi, mai bine va abtineti. multumesc daca nu stii sal repari trimitel la mine sal repar sau daca nu vrei dul la service ca o sal strici mai rau umblind aiuria prin el Editat Noiembrie 25, 2015 de Harhas Florin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum