Vizitator Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Pot inlocui 1N4001 cu ES1A ? Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Da. Din curiozitate: tu te-ai uitat in DS? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 20, 2015 Partajează Postat Noiembrie 20, 2015 (editat) Din curiozitate: tu te-ai uitat in DS?da,pentru cand am ales. dar simțeam nevoia de o confirmare, pentru ca am o problema cu proiectul si nu știu deocamdată cauza..treceri de la ThT la smd.. Editat Noiembrie 20, 2015 de Vizitator Link spre comentariu
puriu Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Trebuie asigurata aceeasi racire (oC/W). Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 nu se incalzeste... problema era din alta parte dar eu o folosesc pe post de voltage drop, la o aplicatie, si ma gandeam la curent care trece..etc.. dar era din alta parte problema. am incurcat eu o rezistenta de 10K cu un NTC de 10k. scuze, sunt nou cu furnicile astea.. ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum