surubarila Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Sanatate permanenta! Odys LCD TV22 SIGN despre el e vorba,defect in sursa-rezolvat.N-a avut TC si am gasit pe la noi una de Odys LCD TV Cinema 22.Omul de la magazin mi-a spus ca e compatibila cu modelul meu si am primit o TC MFY 2:1(programata cred) pe care TV-ul n-o recunoaste.Aveti un cod MFY pt. modelul SIGN va rog?Ps. senzorul IR si calea catre micon. nu le-am verificat,TV-ul nu mai e la mine.Multam! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 20, 2015 Partajează Postat Noiembrie 20, 2015 Reveniti cu procesorul lui....sau chiar cu chassis-ul lui... Iar pe urma speram sa se rezolve. Link spre comentariu
bobo Postat Noiembrie 20, 2015 Partajează Postat Noiembrie 20, 2015 daca aveti senzorul ir si softul atunci incercati codurile; 226, 85,498. Link spre comentariu
surubarila Postat Noiembrie 24, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Scuze pt. intarziere,azi am adus TV-ul inapoi.Sasiu B.LT726C-1 micon PNX8302HL/C1/32.Un amic m-ar putea ajuta s-o reprogramez cu codurile recomandate de d-l Bobo dar TC e in garantie si as trimite-o inapoi.Totusi va rog daca stiti una "de-a gata".Din nou multumiri! Link spre comentariu
tehtronics Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 (editat) Pai nu o trimite inapoi ... mai bine iti cumperi senzorul MFY pt. programare si o tii in atelier, in caz de nevoie Eu zic ca nu o sa-ti mearga codurile indicate, dar ramane sa ne confirmi ... Editat Noiembrie 24, 2015 de tehtronics Link spre comentariu
surubarila Postat Noiembrie 24, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 In regula il cumpar,cel din atas e OK? Spuneti ca acele coduri n-o sa mearga,cum il gasesc pe cel bun are softul o baza de date? Link spre comentariu
surubarila Postat Noiembrie 25, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 daca aveti senzorul ir si softul atunci incercati codurile; 226, 85,498. Azi am sunat la magazin si mi-a spus ca TC are inscrise codurile 226 si 85(cu care TV-ul nu "simte").Mi s-a recomandat sa incerc 1938/498 dar asta voi face maine cand primesc senzorul.Impulsuri de la receptorul IR in placa digitala sunt. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum