Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda ODYS

surubarila

Postări Recomandate

Sanatate permanenta! Odys LCD TV22 SIGN despre el e vorba,defect in sursa-rezolvat.N-a avut TC si am gasit pe la noi una de Odys LCD TV Cinema 22.Omul de la magazin mi-a spus ca e compatibila cu modelul meu si am primit o TC MFY 2:1(programata cred) pe care TV-ul n-o recunoaste.Aveti un cod MFY pt. modelul SIGN va rog?Ps. senzorul IR si calea catre micon. nu le-am verificat,TV-ul nu mai e la mine.Multam!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• surubarila

4

• bobo

1

• tehtronics

1

• FLORIN IORDACHE

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Scuze pt. intarziere,azi am adus TV-ul inapoi.Sasiu B.LT726C-1 micon PNX8302HL/C1/32.Un amic m-ar putea ajuta s-o reprogramez cu codurile recomandate de d-l Bobo dar TC e in garantie si as trimite-o inapoi.Totusi va rog daca stiti una "de-a gata".Din nou multumiri!

Link spre comentariu

Pai nu o trimite inapoi ... mai bine iti cumperi senzorul MFY pt. programare si o tii in atelier, in caz de nevoie

Eu zic ca nu o sa-ti mearga codurile indicate, dar ramane sa ne confirmi ...

Editat de tehtronics
Link spre comentariu

daca aveti senzorul ir si softul atunci incercati codurile; 226, 85,498.

Azi am sunat la magazin si mi-a spus ca TC are inscrise codurile 226 si 85(cu care TV-ul nu "simte").Mi s-a recomandat sa incerc 1938/498 dar asta voi face maine cand primesc senzorul.Impulsuri de la receptorul IR in placa digitala sunt.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări