QQme Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Motorul aerot. in general are cam 80W 6-7A la 14V , la 6V cam 3A disipatia spre 20W se poate pune un rezistor de 2-2,5 ohm la 30-40W montat in int. carcasei in curentul de aer.(serie) Link spre comentariu
Vizitator apreda02 Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Am desfacut peste tot si n-am reusit sa dau de rezistenta aerotermei...n-am chef de service-uri sa dau bani aiurea.Macar de as sti sigur unde naiba o gasesc ca deja m-am saturat sa tot desfac la ea si sa caut acul in carul cu fan. Este vorba despre un renault scenic 1 ph2 din 2002... Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 http://www.forum-auto.com/pole-technique/mecanique-electronique/sujet358759.htm Link spre comentariu
Vizitator apreda02 Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Va multumesc din suflet!Ati facut o fapta minunata!Maine o voi lua de la capat si voi inlocui acel tranzistor aflat pe blocul de resitente.Eu am dat doar prima parte din bord jos(cea de sus ).Daca desfac suruburile si trag un pic de el inspre mine,cred ca voi putea ajunge la blocul de rezistente. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Dacă puneai problema de la bun început cum trebuie, era mai simplu. Link spre comentariu
Vizitator apreda02 Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Asa e,dar m-am gandit ca nu e forum pt auto.Multumesc inca odata! Revin maine cu raspuns daca s-a rezolvat problema,poate mai au si altii nevoie. Link spre comentariu
ovy83 Postat Noiembrie 20, 2015 Partajează Postat Noiembrie 20, 2015 tot ce se cheama fire si circuite aici va este ajutorul. mecanica tot aici pe forum,la d-nul Bibanu'. Link spre comentariu
Vizitator apreda02 Postat Noiembrie 20, 2015 Partajează Postat Noiembrie 20, 2015 (editat) Revin cu rezolvarea.La masina mea,blocul de rezistente a fost mai diferit decat cel de pe site-ul din franta.Atasez aici poze in ideea ca poate mai are si altcineva nevoie. Am atasat pozele intr-o arhiva. Sau video cu poze http://www.site cu continut explicit.ro/3489049577.2 Editat Noiembrie 20, 2015 de apreda02 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum