Vizitator csl Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Am nevoie de o freza mai solida pt taiat si gravat metale tari.Ma intereseaza sa reziste rulmentii in el si sa aiba puterea de a taia.E folosit in tegim hoby nu trebuie ceva profi deoarece o sa lucreze la viteze mici si pasi mici. Eu am reusit sa planez si sa gravez cu o vreza de 400w dar nu rezista pt lucrrat mult in metale tari in timp ca e prea gingasa. Link spre comentariu
chas3 Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Converteste un BF20 sau ceva echivalent, poate si mai mare. Poti face o proba inainte de conversie, pe manual, sa vezi ce rezultate obtii. Link spre comentariu
Vizitator csl Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Ma intereseaza doar freza propriu zisa. Ca o sa fie montat pe un cnc Link spre comentariu
mihaighe Postat Noiembrie 20, 2015 Partajează Postat Noiembrie 20, 2015 Ma intereseaza doar freza propriu zisa. Ca o sa fie montat pe un cnc Vrei freza propriuzisa sau motorul de frezare. Link spre comentariu
Vizitator csl Postat Noiembrie 20, 2015 Partajează Postat Noiembrie 20, 2015 spindle ul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum