Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Statie Magnat!?!?!

Swat Cat

Postări Recomandate

ce pararere aveti? poate tot ce scrie acolo?

Amplificator 1 canal Classic 1000XL

[Classic 1000 XL] 6.504.754 Lei

Posted Image

Stabil in 2 ohm * Variabil bandpass (12 dB per octave): Low pass 50 - 500Hz / high pass 10 - 250Hz * Switch bass boost + 6/12 dB at 45 Hz * Variabil Subsonicfilter * Switch selector mod canale * Bridge- / Tri-mode * Circuite de protectie la supraincalzire si scurtcircuit * Conectori RCA auriti * Terminale aurite pentru alimentare si difuzoare * LED bicolor indicator pentru functionare si protectie * Telecomanda cu cablu * Max. power output (Sinus Burst 2:8, 1 kHz) / 4 Ohms, 14,4 V - 550 Watts * RMS power output (DIN 45 324) / 4 Ohms, 14,4 V - 275 Watts * Max. power output (Sinus Burst 2:8, 1 kHz) / 2 Ohms, 14,4 V - 800 Watts * RMS power output (DIN 45 324) / 2 Ohms, 14,4 V - 450 Watts * Raspuns in frecventa 5 Hz ? 100 kHz (-3 dB) * THD < 0,05 % (1 kHz) * Signal-to-noise ratio (A-weighted) > 100 dB * Intrare 250 mV - 4 V * Impedanta la intrare 50 kOhm * Alimentare 12 V masa negativa * Dimensiuni (WxHxD) 322 mm x 54 mm x 280 mm * Greutate 3,9 kg

chiar o merge in punte pe 2ohm la 450w rms???

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Swat Cat

3

• Mircea Bartic

3

• C0B

1

Tind sa cred ca puterea vehiculata este reala, cei de la Magnat faceau scule foarte bune pe vremuri.... :wink: Ca sa fi mai sigur, da o privire pe la sigurante, si vezi de cati amperi sunt, dupa care fa un calcul simplu Ix14.4=putere (w)dupa care impart rezultatul la 1.5, si vezi ce da, cam aia este puterea reala.Metoda este aproximativa, dar se vede rapid care amplificatoare sunt pe bune, si care sunt de vrajeala...

Link spre comentariu

Eu am o statie magnat nu modelu` de mai sus..am cerut prin mail schema ei..si mi-au trimis baietzii schema..am ramas prost..uzina :d.Tind sa cred ca e puterea reala la asta a ta....mama draq..pe a mea scrie 300W max si are siguranta de 25A..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări