Vizitator b66cdk Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 (editat) Va salutAm un asemenea amplificator care merge impecabil in FM. Situația se schimba dramatic in modul de lucru SSB/CW. Modulația este foarte rea iar tonul CW este gâjâit. Il atac cu max. 4-5W. Din cate am văzut eu nu are reglaj al curentului de repaus. Deci, care ar putea fi problema?Mulțumiri anticipatePS : statia merge impecabil deci problema nu ar fi de acolo (president lincoln) mama lor de electroni Editat Noiembrie 19, 2015 de b66cdk Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 21, 2015 Partajează Postat Noiembrie 21, 2015 (editat) Ciudat, CTE 747 ar trebui sa aiba polarizare, prin grupul R2 R4 D3 D4 DZ1 C5... Ceea ce pateste CTE 747 frecvent este ca ramane agatat in emisie daca swr-ul nu e foarte bun (RF care se intoarce si releul nu mai decupleaza). Vezi sa nu fie tot o astfel de problema. Eventual clipseaza vreo doua tuburi de ferita pe cablul de microfon... Editat Noiembrie 21, 2015 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator b66cdk Postat Noiembrie 21, 2015 Partajează Postat Noiembrie 21, 2015 (editat) Neata @dyogenes Multumesc de raspuns, dar : * Normal ca are polarizare dar cuidat este ca nu are reglaj al curentului de repaus (bias) * Nu ramane agatat in emisie la un swr prost cu toate ca este o chestie normala in acest caz * Problema este ca daca maresc puterea de atac peste 4W (adica vreo 40w out) incepe nasoleala, si asta doar in ssb/cw. L-am atacat cu 8w la intrare in FM si a functionat perfect Sursa de alimentare este de la sirio si poate debita 10-11A. Sa nu ajunga? o zi buna, nic mama lor de electroni Editat Noiembrie 21, 2015 de b66cdk Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 21, 2015 Partajează Postat Noiembrie 21, 2015 Nu este ciudat deloc, nici un amplif CB nu are polarizarea reglabila (sau aproape niciunul, nu mai sunt sigur de b550...) O sursa de 10A poate debita maxim 120W (UxI), randamentul unui amplificator este in medie 50-60%, ceea ce inseamna ca pentru 100W out ai nevoie de 200W intrare... Probeaza-l de pe un acumulator de masina... Link spre comentariu
Vizitator b66cdk Postat Noiembrie 21, 2015 Partajează Postat Noiembrie 21, 2015 (editat) Si cu bateria de la masina acelasi rezultat. In AM/FM functioneaza perfect. In SSB/CW nasol. Cred ca o sa-l modific pentru a putea regla curentul de functionare pentru fiecare tranzistor in parte. Ai dreptate, marea majoritate a PA pentru CB nu au aceasta posibilitate din proiect. Deci nu vor lucra liniar. Parerea mea. mama lor de electroni Editat Noiembrie 21, 2015 de b66cdk Link spre comentariu
nea_bobina Postat Noiembrie 21, 2015 Partajează Postat Noiembrie 21, 2015 merge impecabil in FM. Situația se schimba dramatic in modul de lucru SSB/CW. Modulația este foarte rea iar tonul CW este gâjâit. [...] nu are reglaj al curentului de repaus. PS : statia merge impecabil deci problema nu ar fi de acolo (president lincoln) Buna seara, Lasati putin chestiunea curentului de repaus deoparte. V-as propune altceva, sa fortati manual comutarea pe emisie si apoi sa vedeti daca mai apare sau nu problema pe care ati mentionat-o. In acest scop, va trebui sa ajungeti la montajul electronic. Cu voia dvs., voi scrie cateva cuvinte ca sa intelegeti mai bine ce se petrece acolo, inainte de a trece la fapte. Tranzistorul T1 actioneaza releul RL1, care face trecerea de la Rx la Tx si invers. T1 e deschis de o tensiune cc pozitiva obtinuta din detectia si filtrarea semnalului RF aplicat la intrare. Electroliticul C2 introduce o constanta de timp mai mare, atunci cand este introdus in circuit prin inchiderea comutatorului I1 (banuiesc ca ati verificat daca acesta este inchis atunci cand faceti teste in SSB). Daca valoarea lui C2 e mai mica fata de cea aleasa de proiectant, e posibil sa va apara fenomenul descris. Acum, ca sa comutati fortat amplificatorul pe emisie, incercati urmatorii pasi: - lasati comutatorul I1in pozitie deschis (adica pentru FM); - conectati un rezistor de 10...15K pe baza tranzistorului Q1, iar celalalt capat al rezistorului, la +12V (aveti grija sa nu produceti vreun scurtcircuit); in acest moment, Q1 ar trebui sa se deschida si sa actioneze ferm releul (verificati acest lucru in mod succesiv de cateva ori, ca sa va convingeti ca armaturile releului sunt bine atrase). - masurati cu ohmetrul contactele releului si pentru Rx, dar si pentru Tx; asigurati-va ca dpdv al continuitatii nu aveti probleme, intrucat si de la el ar putea proveni necazuri; - odata pasii de mai sus realizati si trecut pe emisie amplificatorul, aplicati semnal SSB la intrare si monitorizati-va propria emisie, ascultati ce se intampla. Daca fenomenul descris de dvs. a incetat si emisiunea SSB se aude clar, atunci problema e in circuitul de detectie RF, care e foarte usor depanabil si discutam mai incolo. Daca totusi, problema persista, atunci putem avea motive sa ne gandim mai departe. Cu stima, Nea Bobina Link spre comentariu
Vizitator b66cdk Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Buna seara,Mulțumesc pentru indicațiile date.Deci, PA-ul trece pe emisie fara probleme. Pentru mai multa siguranță, am schimbat condensatorul electrolitic (ma gândeam sa pun unul de valoare mai mica pentru a micșora un pic delay-ul, dar am renunțat). Am verificat si releul care este ok.Nu s-a schimbat nimic in functionarea lui. Adică, daca il atac cu mai mult de 4W (in cw/ssb) mi s-a spus ca am ton gâjâit in cw iar modulația este foarte proasta (nu contează ca este lsb sau usb) cu toate ca se simte puterea (la maxim - adică 8W - undeva la 75W după indicațiile power-metrului meu; concomitent, creste foarte mult valoarea swr iar z-match nu mai face față).In ce privește modul de lucru am/fm, lucrurile sunt foarte ok. Puterea este undeva pe la 35W atacat cu maxim 4W cat poate da statia. Perfect inteligibil.Trebuie sa menționez ca verificarile le-am făcut fiind monitorizat de un amic cam la 7-8Km distanta in linie dreapta fata de mine.Antena folosita este un LW de 15,5m alimentata printr-un balun 1:9 realizat pe bara de ferita (trăiască goooooogle) si care are o înălțime de montare de 4m deasupra solului (am încercat sa folosesc si o antena magnetica dar cum treceam de 12-15W săreau scântei din CV :)Nu stiu daca toți tranzistorii sunt in stare buna (ma gândeam sa nu fie vreunul ars) ; nu am cum sa verific si nu stiu daca ar putea fi asta cauza. ( cam much expensive sa schimb 4 bucăți pentru a fi sigur )Cu stima, NicMama lor de electroni Link spre comentariu
nea_bobina Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Deci, PA-ul trece pe emisie fara probleme. Pentru mai multa siguranță, am schimbat condensatorul electrolitic (ma gândeam sa pun unul de valoare mai mica pentru a micșora un pic delay-ul, dar am renunțat). Am verificat si releul care este ok. Nu s-a schimbat nimic in functionarea lui. Seara buna, As vrea sa ma asigur ca ati incercat corect pasii sugerati mai sus, asa ca adaug desenul din figura. Fata de prima data, as micsora la 6K8 rezistorul de la +12V spre baza Q1, asta mareste fortat curentul prin tranzistor si ne asiguram ca va oferi releului "vana" necesara ptr o anclansare ferma. De asemenea, as lasa condensatorul C2 cuplat la masa prin inchiderea lui I1 (probabil in pozitia SSB). Asadar, situatia din figura este ceea ce ati incercat si dvs., sau nu? Cu stima, Nea Bobina Link spre comentariu
Vizitator b66cdk Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 (editat) Buna ziua, Releul anclanseaza ferm si cu 10k si cu 6,8k Problema persista. Atacat cu mai mult de 3,5-4W (in blu) PA-ul nu mai lucreaza liniar (verificat de la 26 la 30MHz). Cel putin asa cred eu. M-am gandit sa masor curentii de repaus la tranzistori. Dar nu prea e la indemana mea sa intrerup cablajul in acest scop. Cu stima, Nic Mama lor de electroni Editat Noiembrie 24, 2015 de b66cdk Link spre comentariu
nea_bobina Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Problema persista. Atacat cu mai mult de 3,5-4W (in blu) PA-ul nu mai lucreaza liniar (verificat de la 26 la 30MHz). Cel putin asa cred eu. M-am gandit sa masor curentii de repaus la tranzistori. Dar nu prea e la indemana mea sa intrerup cablajul in acest scop. Buna ziua, Din ceea ce spuneti, se pare ca intr-adevar, mai aveti de sapat. Din pacate. Probabil ca masurarea curentului de repaus ar fi un bun inceput, dar cu siguranta veti mai avea nevoie si de alte instrumente. Daca ar fi sa faceti o diagnosticare corecta, nu prea ati scapa de osciloscop, cel putin. Puteti masura curentul de repaus asa cum e, cu amplificatorul netrecut pe emisie. Q1 nu consuma mai nimic in timpul receptiei. Cred ca daca veti extrage siguranta F1 si in locul acesteia veti conecta un miliampermetru, ar trebui sa masurati un curent care sa fie foarte apropiat de curentul real de repaus al finalilor (acestia sunt alimentati continuu). Deocamdata nu mai am alte idei. Cu stima, Nea Bobina Link spre comentariu
Vizitator b66cdk Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 (editat) Buna searaAm reușit dintr-un final glorios sa masor curentul de repaus. Undeva la 38-40mA. Nu stiu daca este bine sau rău. Nu am găsit nicăieri ce curent de repaus trebuie sa fie la tranzistori in acest amplificator.Din nefericire nu pot măsură curentul consumat in emisie; pot doar maxim 3A.Cu stima, NicPS : am găsit lista de componente; siguranța este de 15A; deci consumul trebuie sa fie undeva sub acei 15A dar mai mult decât cei 10A pe care ii poate debita alimentatorul meu. Sa fie oare de aici? Habar nu am Editat Noiembrie 30, 2015 de b66cdk Link spre comentariu
nea_bobina Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 (editat) Am reușit dintr-un final glorios sa masor curentul de repaus. Undeva la 38-40mA. Nu stiu daca este bine sau rău. Nu am găsit nicăieri ce curent de repaus trebuie sa fie la tranzistori in acest amplificator.Din nefericire nu pot măsură curentul consumat in emisie; pot doar maxim 3A.PS : siguranța este de 15A; deci consumul trebuie sa fie undeva sub acei 15A dar mai mult decât cei 10A pe care ii poate debita alimentatorul meu. Buna seara! Referitor la siguranta. Graficul din foaia amplificatorului Booster 747 arata ca la 27MHz ar scoate mai putin de 70W. Daca o sa consideram o eficienta de 60%, atunci sunt sigur ca o sa traga mai putin de 10A in emisie, asa ca siguranta e putin supradimensionata. Eu as fi pus-o chiar pe la 12A. Later edit: acum vad tot in foaia amplificatorului: curent maxim = 9A ... hi. Deci, sursa dvs. ar trebui sa suporte... De altfel, spuneti ca in AM si FM functioneaza normal. Asadar, sursa functioneaza corect, altfel ati fi avut probleme si pe AM/FM. In ce priveste curentul de repaus... Vad ca MS1307 sunt echivalati de unii cu IRF530, iar de altii cu IRF520N. Foile de catalog ale celor doua modele, arata ca incep sa traga curent de la un bias > 4V aplicat pe grile... La ora asta sunt cam ostenit si s-ar putea sa evaluez gresit, dar as spune ca tensiunea de bias asigurata pe grilele dvs. ar fi de aprox. 2.47V , caz in care daca MS1307 ar fi echivalenti cu IRF-urile de mai sus, hmmmm.. .nu prea s-ar deschide. Hi. 40mA pare un curent de repaus rezonabil (cam 10mA per tranzistor, ca-s 4 bucati). Daca v-as ruga sa masurati tensiunea de bias pe una dintre grilele tranzistoarelor, credeti ca ati reusi ? Ar fi interesant de verificat, sa vedem cat de mult m-am inselat. Si apropos de asta, daca va incumetati sa masurati, poate ar fi util sa verificati daca tensiunea respectiva apare in mod egal pe fiecare dintre grilele tranzistoarelor. Asta asa, ca sa fim siguri . O luam cu pasi mici si ne mai gandim. Editat Decembrie 1, 2015 de nea_bobina Link spre comentariu
Vizitator b66cdk Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 (editat) Buna ziuaCred ca am rezolvat problema. In configurația mea, atât statia cat si finalul sunt alimentate din aceiași sursa. Făcând un mic experiment - adică am alimentat statia de la bateria mașinii - am constatat ca merge ok si in cw/ssb. Refăcând legăturile inițiale, din greșeală nu am mai legat si minusul ce duce la PA. Si surpriza mea a fost maxima : finalul lucrează excelent. Așa ca am scăpat de măsurători :)Care este explicația nu stiu sau nu-mi dau seama acum.Oricum, mulțumesc de asistentaMama lor de electroni Editat Decembrie 3, 2015 de b66cdk Link spre comentariu
nea_bobina Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 In configurația mea, atât statia cat si finalul sunt alimentate din aceiași sursa. Făcând un mic experiment - adică am alimentat statia de la bateria mașinii - am constatat ca merge ok si in cw/ssb. E interesant de inteles ce s-a intamplat... Statia am inteles ca functioneaza oricum OK, asadar presupun ca atunci cand spuneti ca "merge OK" va referiti la etajul final, nu ? Refăcând legăturile inițiale, din greșeală nu am mai legat si minusul ce duce la PA. Si surpriza mea a fost maxima : finalul lucrează excelent. Va rog sa fiti un pic mai clar. >>> "Refacand legaturile initiale" : care anume? statia alimentata din sursa si PA tot din sursa? Sau cum? Sa inteleg ca PA-ul e alimentat doar prin firul "rosu" de +12V si ca asa functioneaza OK? Daca da, tot nu am inteles din ce se alimenteaza cand functioneaza OK: din baterie sau sursa ? Rog precizati, ar fi interesant de inteles. Link spre comentariu
ndor Postat Decembrie 4, 2015 Partajează Postat Decembrie 4, 2015 Probabil ca PA-ul isi ia minusul de la statie prin tresa coaxialului dintre ele. Si direct de pe caroserie . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum