Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

hp dv6

cioarga

Postări Recomandate

chipset amd+ati

nu booteaza, am alimentari si pe proc si pe video, se aprind led urile, merge ventilatorul, nu se opreste, nu se incalzeste nimic excesiv

am incercat alt bin de bios, tot asa

pe tester pci-e arata 00, adica no boot

ce mi recomandati sa incerc ?

multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cioarga

4

• FLORIN IORDACHE

4

• aygun

1

Top autori în acest subiect

Deci nu mai da nici un semnal pe display,nu ?

Ati incercat sa-l conectati si la vreun monitor extern ? Daca nu va da nici pe monitor semnal,atunci 99% e vorba despre chipsetul video al laptop-ului...

Link spre comentariu

nici pe vga nu am nimic

Ar mai fi o variante sa-i faceti un rebaling la chipsetul placi video....dar asta numai daca aveti cu ce sa-i faceti asta.....adica va trebuie o statie speciala pentru asa ceva....

Link spre comentariu

Am si eu un sintom asemanator ca si al dvs...cu un laptop Toshiba... Dati un click aici : http://www.elforum.info/topic/109340-leptop-toshiba-satellite-a210-15k/ . Eu totusi incerc si cu un alt procesor la al meu,dar mai mult de cat sigur e vb despre chipsetul placi video . :reytre

Dar apropo, dvs va bancane dvd-rw de vreo 3-4 ori cand ii dati drumul la laptop ?

Link spre comentariu

Nu are treaba cu cipul grafic . Cipsetul sistemului trebuie facut initial un rework / reflow. 

Repet. Tot ce e HP seria DV2000 pina la DV9 si 9000 au sistemul de ventilatie subdimensionat iiar BGA-urile de proasta calitate.

Daca se uita la ventilator , grila heat-pipeurilor ori e partial obturata ori total.

Factorii diferiti de contractie si dilatatie ale materialelor duc ca lipiturile cipsetului sa se fisureze.

De aici toate problemele.

Sunt om de service si mai stiiu cum stau treburile si rata de prezenta in service.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări