elmar Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 (editat) Da si asta poate sa fie,dar mai repede intra in bios si ii da un Loat Optimal Default sau Load BIOS Optimal Default Settings. Iar pe urma dati la Exit Saving Changer...si apasati pe enter si pe tasta y. Iar pe urma vedeti daca sa schimbat ceva in bine sau tot asa a ramas....In mai rau nu poate sa se faca . .... aş evita să fac asta...să nu vă treziţi că aveţi parolă bios pe ”default setings”.... Editat Noiembrie 18, 2015 de elmar Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 .... aş evita să fac asta...să nu vă treziţi că aveţi parolă bios pe ”default setings”.... Eu unul nu prea cred asa ceva....ca sa bage parola la functia Default Setings (Setarile din Fabrica)-(Bios). Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Noiembrie 27, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 (editat) Asta e tastatura. Imi cer scuze de intirziere. Editat Noiembrie 27, 2015 de GEO 53 BN Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 Nu e clara imaginea.Din ce pare (am vazut la altele pe net) F11 pare a avea simbolul de backlight.F11 sau Fn cu F11.Insa e posibil sa fie nevoie si de ceva driver instalat,nu e ceva 100% sigur dar in unele cazuri aceste switch-uri aveau nevoie de ceva instalat.Pentru a vedea cum e cu Fn sau fara vezi cum se schimba luminozitatea displayului cu F10 si F9 Daca merge direct cu F9 in minus si F10 in plus asa e si cu F11 pentru on-off la tastatura.Daca e cu Fn si F9 respectiv Fn si F10 atunci si tastatura e cu Fn si F11Daca nici reglajul la display nu merge cu Fx sau Fn si Fx atunci cel mai sigur trebuie ceva software HP instalat.Asta pare mai clarahttp://www.notebookcheck.net/fileadmin/_processed_/csm_HP_Probook_450_G2_L3Q27EA_Eingabe_b235481ba6.jpg Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Noiembrie 27, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 Salut, Din pacate nu s-a schimbat nimic indiferent ca apas Fn cu F9 sau F10 sau F9 si F10 fara Fn. Oricum multumesc. Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 Prin apăsarea lui Fn si f9 sau f10...se modifică luminozitatea display-ului...dacă nici asta nu functionează, cred că:1)nu apăsati cum trebuie ,2)sunt probbleme hardware la tastatură sau 3) aveţi probleme software...şi unelle drivere nu funcţionează Intrati la ”device manager” şi verificati dacă aveţi toate dispozitivele corect instalate. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 (editat) Eu eram de pe tel si chiar salvata poza tot nu distingeam prea bine. In imaginea postata de mine e acelasi model cu backlight. Se vede clar simbolul pe tasta F11 In foto prezentata F11 este libera. Asta eu as spune ca este o tasatura fara backlight.De asta lipseste si semnul de pe F11 Singura varianta sigura,tastatura data jos si verificat dupa codul de pe ea sau daca are doi conectori in cazul cu backlight (cel mai des intalnit) Edit. Alta varianta ar fi sa fie tastatura cu backlight si cumva pierduta sau stricata tasta F11 si schimbata cu alta ce nu are simbolul necesar pe ea. Edit II Codul de pe ea te va lamuri Keyboard, backlit 768130-xxxKeyboard, no backlight 768787-xxx Unde xxx reprezinta cod regiune sau tara. Cel putin asa spune in manual. Editat Noiembrie 27, 2015 de gabiz_ro Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Noiembrie 27, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 :1)nu apăsati cum trebuie , Le-am apasat concomotent si nici un rezultat. Daca nu vrea nici cum,cred ca-l duc de unde a fost cumparat si sa se spele pe cap cu el. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 (editat) Deci,cand esti in windows,apesi de exemplu F9 de cateva ori si vezi daca scade luminozitatea displayului. Daca nu se intampla nimic incerci sa tii apasat pe Fn si apesi de cateva ori pe F9 si urmaresti luminozitatea displayului. Asta pentru a vedea cum functioneaza tastele Fx,la multe modul lor se poate schimba din BIOS. Deci asta doar pentru a vedea daca e nevoie di Fn sau fara Fn. In caz ca vrei sa reglezi luminozitatea inapoi la valoarea normala folosesti F10. Daca nici o varianta cu sau fara Fn nu regleaza luminozitatea posibil sa trebuiasca ceva soft instalat. Poti incerca in wordpad,notepad sau alta aplicatie a windowsului sa apesi F1 ,asta ar trebui sa activeze functia help.Daca nu incearca cu Fn apasat si apesi o data pe F1 ar trebui sa apara help. Ne spui in ce configuratie apare functia help cu Fn sau fara Fn . Concomitent poate nu e chiar bine. Apesi Fn si tii tasta apasata in continuare,apoi apesi Fx (adica butonul F9 pentru luminozitate mai mica de ex) apoi eliberezi Fx abia dupa asta eliberezi si tasta Fn . Fn are o functionare asemanatoare tastei shift.Deci trebuie apasata ea intai,apoi tasta in cauza si abia dupa ce ai terminat cu tasta in cauza eliberezi si Fn Editat Noiembrie 27, 2015 de gabiz_ro Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum