Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cuplu stringere suruburi roti Logan

GEO 53 BN

Postări Recomandate

Cuplul se transmite prin frictiune la interfata janta-tambur(disc). Asa ca e bine sa curatati acele suprafete dar sa nu le ungeti. Din masuratorile mele, o asemenea interfata otel/otel, ambele oxidate, 5 suruburi M14x1,5 pe o raza de 56mm suporta peste 6kNm fara alunecare. Asemenea cuplu la roata nu întâlniti nici macar la Maybach blindat.

Link spre comentariu

Cu vaselina ungeti balamalele portii din fundul curtii.

Exact ce spuneam in interventia mea,nu mai intru prin asemenea topic-uri deoarece lumea este condusa de tehnocrati si nu mai ai voie sa ai un alt punct de vedere decat cel al lor si PUNCT.

Colega nu ai fi putut sa-ti exprimi parerea fara sa ne trimiti in fundul curtii?

Aveam asemenea asteptari de la altii dar nicidecum de la tine si incerc sa ma abtin ca sa nu-ti dau concursul la ironii pentru ca am si eu cuvintele la mine chiar daca sunt din provincie ...

Am vazut destule impresii in acest topic si sunt suficiente,nu am nevoie de a doua "Bodega" la sectiunea mecanica asa ca topic-ul se inchide.

Tot in "carte" scrie ca nu ai voie sa furi,sa iei spaga,sa faci crime,sa te droghezi,sa te prostituezi si multe ale lucruri dar totusi ele sunt in prim plan si se pare ca fara ele societatea nu poate exista....

...din birou toate se vad altfel...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări