Vizitator corpo Postat Noiembrie 17, 2015 Partajează Postat Noiembrie 17, 2015 Am primit un IPL (Epilator) Philips Lumea Precision Plus, cu lumina intens pulsata,care a functionat de cateva ori,si a " murit".Mai precis se incarca ,dar cand trebuie sa dea impulsul de lumina, nu face nimic.Am inteles ca lampa nu se arde pentru ca are garantat :100 000 impulsuri lumina. Daca poate cineva sa ma ajute cu ceva sfaturi, Multumesc. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 17, 2015 Partajează Postat Noiembrie 17, 2015 Poate postaţi ceva poze clare cu interiorul, lampa, electronica aferentă... Link spre comentariu
Vizitator corpo Postat Noiembrie 17, 2015 Partajează Postat Noiembrie 17, 2015 Nu este la mine,il folosea fata mea ,care este in Bucuresti.La adus sambata ,si m-am uitat si eu la el ,dar nu l-am desfacut.Totul functioneaza ok,pana in momentul cand trebuie sa dea impulsul de lumina,dar nu il da!!! Link spre comentariu
Taraxacus Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 Daca e in garantie, returnati-l (s-ar putea sa aiba 2 ani garantie). Trebuie totusi desfacut si vazut, asa pe de rost nu poate sa spuna nimeni nimic, aparent este dusa lampa sau intrerupta o legatura la lampa. Link spre comentariu
Vizitator corpo Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Nu are garantie!!-A fost adus de afara. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum