Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lcd pc suyama

bubusmecherul

Postări Recomandate

Am primit acest LCD SUYAMA, model mj7cna,problema la el este,arata RGB in partea stanga a ecranului,apare pentru o secunda imaginea dupa care dispare,iar daca la sting de la butonu power si iar al aprind tot asa face se aprinde pentru o secunda si dispare imagine,LCD are si doua defuzoare,an timp ce dispare imaginea sunetul ramane,cu ce sa incep,va rog.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

6

• FLORIN IORDACHE

3

• adydep

3

• mircea888

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cel mai probabil problema e la parte de iluminat... e cu CCFL sau LED ?

Din ce am gasit pe internet pare a fi cu neoane, deci trebuie verificata alimentarea invertorului, apoi neoanele si invertorul.

Link spre comentariu

Nu cred ca gasesti schema, dar probabil nici n-ai nevoie la un defect din asta.

L-ai desfacut macar? poate sunt doar electroliticii de vina si tu pierzi timpul cu schema.

Iar in cazul in care sunt neoanele de vina la ce mai ai nevoie de schema ? De asta trebuie verificate niste lucruri simple inainte.

Link spre comentariu

Se pare ca acesta este modulul sursa+invertor,iar panelul are 4 lampi:

Posted Imagebqpwr0501904004a.jpg

Este sau nu d-nule Bubu?

Da s-ar putea sa fie acela modulul....dar dansului ii trebuie schema...nu ii trebuie poza cu sursei+invertorul....pentru ca pe aia o are in monitor.. :rade:

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Ca sa mearga rapid depanarea ar trebuii o lampa de proba(cu conector),cu care sa va plimbati pe la fiecare iesire,mentinand 3 lampi ale panelului in functie.

Tare mi-e teama ca aveti o lampa slabita(adica bleaga),ori s-a oxidat lipitura la capatul uneia(in panel)

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări