Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung CK-5061 A

morocanosul

Postări Recomandate

As avea o intrebare: La un TV  de tipul asta care este bobina/condul. de unde pot ajusta CAF...la orice program cu scris daca vreau sa-l vad(scrisul) trebuie sa-l reglez din butoanele TV-ului! :nerv  Daca il reglez acum (scrisul) daca schimb pe alt program cu scris trebuie rearanjat! :96  Defectul se manifesta prin "strambarea/deformarea subtitrarii! Asa cum am spus,trebuie sa-l butonez la fiecare  schimbare de program!! Ma repet:din butoane pot sa-reglez,dar la schimbarea programului ..trebuie sa o iau de la capat! Este al mamei,(80 ani) nu se poate obisnui cu "noutatile" in domeniu! Mercy.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• morocanosul

3

• dan cod

2

• FLORIN IORDACHE

1

• ANDRASONI LUCIAN

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Este T101.Acelasi defect poate fi cauzat si de tuner (in general lipituri de masa sau pe terminalele bobinelor).Cred ca nu e cazul sa precizez ca reglajul bobinei se face cu surubelnita nemetalica (cel mult 1/2 tura +/- ).

Link spre comentariu

Rotiti miezul bobinei antiorar ,daca postul "fuge inainte",si in sensul acelor de ceasornic,daca postul "ramane in urma",dar nu mai mult de 10-15grade. Aceasta insa nu este o rezolvare(defectul v-a reapare dupa un timp)deoarece defect este condensatorul situat paralel pe bobina,sub ecranajul acesteia,care este devalorizat(iar devalorizarea continua). Dar, in regim de amator este buna si acaeasta metoda.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări