Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MAVO 35 - Nu functioneaza in alternativ?

Vizitator Stan Daniel

Postări Recomandate

Ce naiba ai deschis si tu doua topicuri cu acelasi subiect?

Citisem in celalalt si la intrebarea de acolo gasesc raspuns aici.Daca nu merge pe nici un domeniu alternativ mai mult ca sigur e rupt suportul la contactele de cama.

Link spre comentariu
Vizitator Stan Daniel

Daca este de la Kama se mai poate repera? Sper ca da!!!!!!

Macar spune care este problema ta,da mai multe detalii,ce ai incercat,rezultate etc! Asteptam. :84

NU am incercat pina acum nimic!!!

Ma gindesc ca este de la Kama si cred ca nu se mai poate face!!!!

Link spre comentariu
Vizitator Stan Daniel

Supotrul de contacte cu cama se poate schimba?

Sau se poate regla in caz ca se deregleaza?

Cred ca iti trebuie nervi de otel!!!!

Am incercat sa il desfac.....dar am abandonat ptr ca nu am vrut sa il deteriorez mai rau!!!

Am mai intrebat si eu si nu prea vrea nimeni sa  se incumete sa  desfaca cama cu contacte!!!

Link spre comentariu

Afirmativ la toate intrebarile . Ia - o dupa schema ... sau cu un alt aparat masoara " rezistenta " de intrare a MAVO ... vezi daca se schimba rotind comutatorul de domenii . Dupa cum am scris ... ia - o de la o borna , si mergi pe " lant " ... verifica continuitati , valorile rezistentelor din circuit ... vezi ca e si ceva redresare cu diode pe - acolo ( 2AK12 ) ... ar merita verificata !

Editat de gauss
Link spre comentariu

Nervi... nervi ...si iar nervi.

Daniel, am si eu o intrebare pentru tine:: de ce apar la sfarsitul postarilor tale  semnele !!!!! si  ?????  Banuiesc ca esti foarte grabit. Cineva te fiorteaza pentru livrarea acelui MAVO si nu mai ai timp, sau asta este punctuatia limbii romane acum?

Nu poti face depanare ( mai ales la un aparat de masura) daca nu studiezi schemele atasate de colegi.

Spune: am masurat aia , aia ,,, sunt bune,,, ce mai masor?

Editat de PINTI
Link spre comentariu

Uite un suport de cama schimbat.Alaturi ai resturi din vechiul suport,cateva graunte am mai reusit sa recuperez.Orice se poate face,important e sa stii ce vrei sa faci si nu te apuca de mai multe in acelasi timp.Suportul de contacte cama il inspectezi vizual,fara sa demontezi mai nimic,numai prin simpla comutare poti vedea(cu capacul spate dat jos,se intelege) daca acele contacte sunt actionate sau nu.Nu te apuca sa masori nimic pe acolo pana nu esti convins ca acele contacte de cama lucreaza corect,altfel o sa alergi dupa cai verzi pe pereti.

post-179783-0-26946900-1447787168_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări