Vizitator Stan Daniel Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Salut sunt un posesor de mavo 35 si nu functioneaza pe alternativ ce ar putea sa fie ??? Daca puteti sa ma ajutati cu o idee? Va multumesc!!! Link spre comentariu
Nostalgic Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Am atasat schema . te poti orienta foarte usor . Nu functioneaza pe nici-un domeniu de alternativ? Link spre comentariu
Vizitator Stan Daniel Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Pe nici un domeniu. Pe continuu functioneaza pe toate domeniile!!!! Alternativ nimic!!! Link spre comentariu
Relav Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 (editat) Verifica kama K2, Rw2, R33, R31, R32, R30, D1, D2 si C4. Uite si o schema frumos structurata, Editat Noiembrie 16, 2015 de Relav Link spre comentariu
Vizitator Stan Daniel Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Se poate sa fie din cama??? Sper ca nu!!!!!!!!! Multumesc!!! O sa verific!!! Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Ce naiba ai deschis si tu doua topicuri cu acelasi subiect? Citisem in celalalt si la intrebarea de acolo gasesc raspuns aici.Daca nu merge pe nici un domeniu alternativ mai mult ca sigur e rupt suportul la contactele de cama. Link spre comentariu
Vizitator Stan Daniel Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Din gresala am creat mai multe topicuri!!!!!Multumesc de raspuns! Din pacate este destul de grav!!!! Link spre comentariu
morocanosul Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Macar spune care este problema ta,da mai multe detalii,ce ai incercat,rezultate etc! Asteptam. Link spre comentariu
Vizitator Stan Daniel Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Daca este de la Kama se mai poate repera? Sper ca da!!!!!! Macar spune care este problema ta,da mai multe detalii,ce ai incercat,rezultate etc! Asteptam. NU am incercat pina acum nimic!!! Ma gindesc ca este de la Kama si cred ca nu se mai poate face!!!! Link spre comentariu
Vizitator Stan Daniel Postat Noiembrie 17, 2015 Partajează Postat Noiembrie 17, 2015 Supotrul de contacte cu cama se poate schimba? Sau se poate regla in caz ca se deregleaza? Cred ca iti trebuie nervi de otel!!!! Am incercat sa il desfac.....dar am abandonat ptr ca nu am vrut sa il deteriorez mai rau!!! Am mai intrebat si eu si nu prea vrea nimeni sa se incumete sa desfaca cama cu contacte!!! Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 17, 2015 Partajează Postat Noiembrie 17, 2015 (editat) Afirmativ la toate intrebarile . Ia - o dupa schema ... sau cu un alt aparat masoara " rezistenta " de intrare a MAVO ... vezi daca se schimba rotind comutatorul de domenii . Dupa cum am scris ... ia - o de la o borna , si mergi pe " lant " ... verifica continuitati , valorile rezistentelor din circuit ... vezi ca e si ceva redresare cu diode pe - acolo ( 2AK12 ) ... ar merita verificata ! Editat Noiembrie 17, 2015 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Stan Daniel Postat Noiembrie 17, 2015 Partajează Postat Noiembrie 17, 2015 Multumesc de sfaturi!!! Am sa fac tot ce mi-ati recomandat.....Va multumesc!!!! Link spre comentariu
PINTI Postat Noiembrie 17, 2015 Partajează Postat Noiembrie 17, 2015 (editat) Nervi... nervi ...si iar nervi. Daniel, am si eu o intrebare pentru tine:: de ce apar la sfarsitul postarilor tale semnele !!!!! si ????? Banuiesc ca esti foarte grabit. Cineva te fiorteaza pentru livrarea acelui MAVO si nu mai ai timp, sau asta este punctuatia limbii romane acum? Nu poti face depanare ( mai ales la un aparat de masura) daca nu studiezi schemele atasate de colegi. Spune: am masurat aia , aia ,,, sunt bune,,, ce mai masor? Editat Noiembrie 17, 2015 de PINTI Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 17, 2015 Partajează Postat Noiembrie 17, 2015 Uite un suport de cama schimbat.Alaturi ai resturi din vechiul suport,cateva graunte am mai reusit sa recuperez.Orice se poate face,important e sa stii ce vrei sa faci si nu te apuca de mai multe in acelasi timp.Suportul de contacte cama il inspectezi vizual,fara sa demontezi mai nimic,numai prin simpla comutare poti vedea(cu capacul spate dat jos,se intelege) daca acele contacte sunt actionate sau nu.Nu te apuca sa masori nimic pe acolo pana nu esti convins ca acele contacte de cama lucreaza corect,altfel o sa alergi dupa cai verzi pe pereti. Link spre comentariu
em2006 Postat Noiembrie 17, 2015 Partajează Postat Noiembrie 17, 2015 Schema pentru domeniile de curent alternativ 0.25mA-5A: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum