Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

visualization pe tv

AlpHso

Postări Recomandate

Probabil ca aberez destul dat totusi apelez la experienta voastra.Deci vreau sa stiu daca exista vreun soft care sa-mi afiseze pe un televizor conectat la PC numai o portiune din imaginea afisata pe monitor. De ex. daca folosesc winamp sa pot da sa-mi afiseze numai portiunea cu visualization nu toata fereastra din windows.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Extasy2525

1

• MifTy

1

• Blind

1

• AlpHso

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu e mai simplu sa folosesti optiunea dual view, iar fereastra de vizualization o muti in "televizor" si o dai ca full scren?Scuze pentru eventualele litere in +/-, sunt rupt de somn

Link spre comentariu

nu stiu cum se face :( , am incercat si eu de multe ori, am setat optiunea dual view, dar cand mut winamp-ul pe partea cu tv-ul si dau drumu la visualization si dau de 2 ori clik pt a mi se face full screen mio arata pe pe monitorul de pe calculator ci nu pe tv si nu stiu de ce. Ca daca mut bsplayer si il fac full screen imi ramane pe tv, dar visualization nu. :)

Link spre comentariu

pai placile video au 2 "nivele" de redare video...unul prin vesa, comun oricarui model de placa video, inclusiv modelele cu 1 mega de memorie video, si unul prin functiile avansate ale cipului...acum, depinde de ce foloseste realmente dual-view-ul ala... de fapt, ce mod video converteste si trimite spre tv... (visualizationul din winamp poate folosi fie opengl, alea 3D, fie surface screen, aka vesa... comuta intre mai multe pluginuri de vizualizare, si vezi cam care apare...)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări