Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv Funai

Marian Iftode

Postări Recomandate

Salutare!Am primit de la un prieten un tv Funai 2000 MKII cu urmatoarea componenta: Micom-TMP47C634N,memorie-TC89101P,SMPS-STK7348,Tr Chopper:115N977,Video:TA8659AN,VIF:LA7530N,Amp.Verticala:LA7830,Sunet:AN 5265,care mi-a fost adus fara telecomanda,sunetul functioneaza normal,decat imaginea este foarte intunecata(adica imaginea poate fi vizionata,dar e intunecata foarte tare),butoanele de pe sasiu nu functioneaza,iar fara TLC nu pot regla PAL-ul si nici nu pot dezactiva CHILD-LACK probabil este activa functia.Va rog mult sa-mi dati tipul telecomenzii acestui sasiu si voi reveni cu detalii dupa rezolvare cazului.Va salut cu respect!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian Iftode

5

• palcu ion

3

• Toni Marginean

3

• adydep

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Functioneaza cu P570.

P.S. Imi place cum ati descris aparatul.Asa ar trebuii sa procedeze toti cei care cer ajutor.

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

D-le Andrei Tabacaru,starea tubului este cea pe care am mentionat-o la inceputul topicului si nu s-a schimbat nimic.Cred ca decat sa maresc degeaba tensiunea de grila,mai bine schimb tubul(am altul original de acelasi tip),iar daca simptomele se mentin si la tubul celalalt,atunci nu ramane decat cu tlc sa intru in Meniu si sa reglez PAL-ul(e posibil ca persoana cu pricina sa fi reglat luminozitatea prea intunecat,sa fi dezactivat PAL-ul pe A/N si e posibil sa umblu degeaba cu pistolul in el.Imaginea lui are nuanta de cafeniu inchis.Va multumesc foarte mult.Astept parerile dvs!Nu banuiesc sa aibe decat:PAL-ul dezactivat cu TLC,facuta trecerea de la color pe A/N,iar in rest tv-ul nu are nimic.Sunetul e OK,imaginea se poate vizualiza,decat ca nuanta imaginii e de cafeniu inchis.Va salut cu respect!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

FUNAI 2000 MK7 ... 1991 . Merge si astazi ... a functionat cam 10 ore pe zi , tot intervalul ... din 2009 , l - am donat unei familii mai scapatate , cu ceva copii mici ( dupa o " cura " de electrolitici ... preventiv , la momentul respectiv nu era nevoie ) . Tub Toshiba , daca are vreo insemnatate ...

P .S . - cu scuze de off - topic !

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Buna seara stimati colegi!Ca sa nu mai deschid alt topic,am revenit la acest post cu un topic nou referitor la acest tip de sasiu si cu un defect nou pe care l-am constatat dupa ce am incercat reglarea tv-ului cu telecomanda,iar defectul e acela ca tipul de telecomanda P570 este foarte greu receptionata de catre tv.Am incercat si cu alta echivalenta cu P570 si acelasi lucru,butoanele panoului frontal se apasa f.greu.Va rog d-le Iordache daca aveti idee ce alt tip de telecomanda sa mai incerc? Va multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări