Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sistem 2.1 pareri- sfaturi

Tomsa Cosmin

Postări Recomandate

Salutare prieteni,ma batut gandul demult sa-mi fac propriul sistem 2.1.

Deci pentru subwoofer voi folosi TDA7294 alimentat de la un traf de aprox 120w, 26-0-26x1.41=36v 

Pentru sateliti voi folosi un TDA7377  alimentat la 12.2x1.41=17v

Difuzorul de bas  l-am ales unul Dibeisi B8041 8inch,8 ohm, tinand cont ca alimentez tda-ul la 36v

Iar ca sateliti am ales sa cumpar de pe gogala doi sateliti de 20W de la sistemele genius,pe care ii voi lua pe parcurs ca imi iese mai ieftin decat sa-i fac eu

Incinta subwooferului am ales sa o fac dupa un Loghitech Z906 putin mai scurta doar.

Dileme :nu stiu cum voi face cu volumul separat al basului si al sunetului...astept pareri

De la sistem nu am pretenti tinand cont ca stau la bloc

O sa pun si poze saptamana viitoare ,maine urmeaza sa imi vina placajele de la subwoofer le-am facut la fabrica 

Astept pareri su sugesti 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tomsa Cosmin

8

• dan stanciu

3

• vasile eugen

2

• maryuss2011

2

Top autori în acest subiect

Sau poti incerca cu un procesor de sunet...Din cate inteleg tu vrei bass si pe sateliti?

Da. cum sunt la sistemele de pe piata,cu reglare bas subwoofer  si reglare volum general

Link spre comentariu

Mersi Marius de asta aveam nevoie

Cu placere! numai ca din ce ti-am dat eu,reglezi volumul doar pentru bass(de la potentiometru mono schimbi frecventa bass-ului,iar din cel stereo schimbi volumul bass-ului)pentru sateliti trb sa folosesti alt potentiometru stereo

Editat de maryuss2011
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări