MifTy Postat Martie 30, 2008 Autor Partajează Postat Martie 30, 2008 http://ds6.ovh.org/drp.html Link spre comentariu
nickrvl Postat Martie 30, 2008 Partajează Postat Martie 30, 2008 Incercati asta http://www.gomlab.com/eng/ Eu am uitat de Bsplay si codecuri... Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 30, 2008 Autor Partajează Postat Martie 30, 2008 gom player???l-am încercat ?i pe ?la, nu prea are nimic de oferit în plus fa?? de celalalte 'ijde playere multimedia de windows...varianta aia de mplayer compilat? de polacii ?ia... dziobas player, are un feature foarte rar pentru un player de windows: e capabil s? citeasc? arhive, mai precis arhive rar multivolum!!! încolo e la p?mânt, ?i cu interfa?a, ?i cu alte alea... corect!?i o s?-l las pe skaarj s?-?i explice el ce e aia "mplayer", dar NU în windows, ci în mediul lui nativ!!! Link spre comentariu
Vizitator emiltudo Postat Iunie 14, 2008 Partajează Postat Iunie 14, 2008 Un player foarte prietenos este CRYSTAL PLAYER (din p?cate, nu este free). Link spre comentariu
zal Postat Iunie 16, 2008 Partajează Postat Iunie 16, 2008 Un player foarte prietenos este CRYSTAL PLAYER (din p?cate, nu este free).Daca nu e gratis insemna ca nu e prietenos. :smt003 Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iunie 16, 2008 Partajează Postat Iunie 16, 2008 E prietenos pentru cei care platesc.....sau pt hacheri.... Link spre comentariu
Sandu Magnatu Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 Eu am instalat de ceva vreme XP Codec Pack si iti instaleaza si media player classic cu care merg toate filmele (divX, DVD, BluRay), dar nu merg filmuletele facute cu telefonul sau camera foto digitala, ele merg doar cu Nero Show Time daca il aveti instalat (si full). Nu am mai avut chef sa caut alt codec numa pt filmultele alea micute ca oricum nu le vizionez des. Eu sunt destul de multumit de XP Codec Pack, nu iti face probleme cu titrarile ca celelalte codecuri ce am avut. Daca imi puteti recomanda un codec pt filmuletele mici... :partyman: :smt003 Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 Sandu Magnatu, un codec se alege in functie de tipul fisierului (in esenta ai nevoie de un decoder, acelasi sau compatibil cu cel cu care a fost codat fisierul) si nu in functie de marimea fisierului. Ce fel de fisiere doriti sa vizionati? (ce extensie au?). Pentru identificarea codecului care a fost folosit la comprimare puteti folosii un soft free numit : "G-Spot" Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 Daca imi puteti recomanda un codec pt filmuletele mici... :partyman: :smt003K-Lite codec pack. Eu asta am la lucru ?i înc? n-am g?sit fi?ier audio sau video care s? nu mearg?. Ca player folosesc Media Player Classic, ?la din pachetu' de codecuri. Link spre comentariu
AerosouL Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 K lite codecs pack ruleaza pentru ca are si codecuri ilegale.. impreuna cu real alternative si quick time alternative deschizi tot ce ai nevoie.. Link spre comentariu
Vizitator _SAM Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 puteti incerca si KMPlayer, nu necesita codecuri, e gratis, accepta multe fisiere si are o comunitate destul de mare care il imbunatateste des. Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 17, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2009 http://www.mplayerhq.hu/design7/projects.html citi?i acolo despre compil?rile neoficiale!!! ?i despre compil?rile ajunse playere comerciale, de?i codul este 100% cel de mplayer!!! inclusiv skinurile default!!! http://www.mplayerhq.hu/design7/news.html citi?i acolo ?tirea "2008-12-20, Saturday :: Picsearch samples list" o s? v? cam l?mureasc? ce e cu ffdshow... ?i de ce nu-?i mai trebuie alt codec!!! se pare c? ?i echipa vlc a decis s? fac? la fel ca cei de la mplayer: s? adauge o pagin? pe website a playerelor comerciale care folosesc codul vlc practic, neatins!!! e înc? în construc?ie... btw, se pare c? apple folose?te pentru iphone ( ?i dup? unii, ?i ipod video) cod de mplayer compilat pentru ARM (procesor folosit la iphone ?i unele modele de ipod video)... Link spre comentariu
Vizitator JVposter Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 VLC player vede cam tot ce misca, inclusiv fisiere troznite sau incomplete, subtitrari, etc. In plus exista si versiune fara installer, o dezarhivezi si merge :)Versiunile mai vechi decodau pana si formate proprietare, cum ar fi .mov-urile de QuickTime.Ai dreptate dar cum modifici marimea fontului subtitrarii ... daca ai putea sa imi zici asta ti ash fi recunoscator Link spre comentariu
Blind Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Ai dreptate dar cum modifici marimea fontului subtitrarii ... daca ai putea sa imi zici asta ti ash fi recunoscatorBanal: preferinte->subtitles/OSD, bifezi advanced options si acolo iti apare "dimensiune relativa de font"(ce traducere de kkt) Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2009 Am rezolvat tocmai dupa ce am postat.SI intr-adevar, cu VLC Player. Pana acum am folosit Kaffeine.abia acum am v?zut, dup? aproape doi ani de la post!!! deci: kaffeine folose?te motorul xine, ?i ?la e compatibil cu codecurile mplayer, alea downloadabile de pe situl mplayer.hu care NU merg pe windows, dar care permit s? "cân?i" în linux orice fi?ier video sau audio codat cu vre-unul din codecurile alea...instalarea e simpl?: scrie clar în helpul xine sau kaffeine... copiezi codecurile alea într-un anumit folder din sistem.atât!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum