Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Codecs and stuff...

MifTy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

9

• zal

5

• radue

4

• Blind

2

Top autori în acest subiect

gom player???l-am încercat ?i pe ?la, nu prea are nimic de oferit în plus fa?? de celalalte 'ijde playere multimedia de windows...varianta aia de mplayer compilat? de polacii ?ia... dziobas player, are un feature foarte rar pentru un player de windows: e capabil s? citeasc? arhive, mai precis arhive rar multivolum!!! încolo e la p?mânt, ?i cu interfa?a, ?i cu alte alea... corect!?i o s?-l las pe skaarj s?-?i explice el ce e aia "mplayer", dar NU în windows, ci în mediul lui nativ!!!

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Eu am instalat de ceva vreme XP Codec Pack si iti instaleaza si media player classic cu care merg toate filmele (divX, DVD, BluRay), dar nu merg filmuletele facute cu telefonul sau camera foto digitala, ele merg doar cu Nero Show Time daca il aveti instalat (si full). Nu am mai avut chef sa caut alt codec numa pt filmultele alea micute ca oricum nu le vizionez des. Eu sunt destul de multumit de XP Codec Pack, nu iti face probleme cu titrarile ca celelalte codecuri ce am avut. Daca imi puteti recomanda un codec pt filmuletele mici... :partyman: :smt003

Link spre comentariu

Sandu Magnatu, un codec se alege in functie de tipul fisierului (in esenta ai nevoie de un decoder, acelasi sau compatibil cu cel cu care a fost codat fisierul) si nu in functie de marimea fisierului. Ce fel de fisiere doriti sa vizionati? (ce extensie au?). Pentru identificarea codecului care a fost folosit la comprimare puteti folosii un soft free numit : "G-Spot"

Link spre comentariu

Daca imi puteti recomanda un codec pt filmuletele mici... :partyman: :smt003

K-Lite codec pack. Eu asta am la lucru ?i înc? n-am g?sit fi?ier audio sau video care s? nu mearg?. Ca player folosesc Media Player Classic, ?la din pachetu' de codecuri.
Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

http://www.mplayerhq.hu/design7/projects.html

citi?i acolo despre compil?rile neoficiale!!!

?i despre compil?rile ajunse playere comerciale, de?i codul este 100% cel de mplayer!!!

inclusiv skinurile default!!!

http://www.mplayerhq.hu/design7/news.html

citi?i acolo ?tirea "2008-12-20, Saturday :: Picsearch samples list"

o s? v? cam l?mureasc? ce e cu ffdshow... ?i de ce nu-?i mai trebuie alt codec!!!

se pare c? ?i echipa vlc a decis s? fac? la fel ca cei de la mplayer: s? adauge o pagin? pe website a playerelor comerciale care folosesc codul vlc practic, neatins!!!

e înc? în construc?ie...

btw, se pare c? apple folose?te pentru iphone ( ?i dup? unii, ?i ipod video) cod de mplayer compilat pentru ARM (procesor folosit la iphone ?i unele modele de ipod video)...

Link spre comentariu
Vizitator JVposter

VLC player vede cam tot ce misca, inclusiv fisiere troznite sau incomplete, subtitrari, etc. In plus exista si versiune fara installer, o dezarhivezi si merge :)Versiunile mai vechi decodau pana si formate proprietare, cum ar fi .mov-urile de QuickTime.

Ai dreptate dar cum modifici marimea fontului subtitrarii ... daca ai putea sa imi zici asta ti ash fi recunoscator
Link spre comentariu

Ai dreptate dar cum modifici marimea fontului subtitrarii ... daca ai putea sa imi zici asta ti ash fi recunoscator

Banal: preferinte->subtitles/OSD, bifezi advanced options si acolo iti apare "dimensiune relativa de font"(ce traducere de kkt)
Link spre comentariu

Am rezolvat tocmai dupa ce am postat.SI intr-adevar, cu VLC Player. Pana acum am folosit Kaffeine.

abia acum am v?zut, dup? aproape doi ani de la post!!! :ras: deci: kaffeine folose?te motorul xine, ?i ?la e compatibil cu codecurile mplayer, alea downloadabile de pe situl mplayer.hu care NU merg pe windows, dar care permit s? "cân?i" în linux orice fi?ier video sau audio codat cu vre-unul din codecurile alea...instalarea e simpl?: scrie clar în helpul xine sau kaffeine... copiezi codecurile alea într-un anumit folder din sistem.atât!!! :rade:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări