klayus Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 (editat) Kit înseamnă absolut tot fără freze și burghie. Masina e pe curele și fulii și șurub trapez. Axele sunt de 12 mm Motorul e demontabil și în locul lui pun un laser de 200mw pentru inscripționări - component placement Cursele sunt 230 x 200 x 20 Editat Noiembrie 19, 2015 de klayus Link spre comentariu
costyy86 Postat Noiembrie 19, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Desi cursele sunt cam micute, mai ales Z, pentru cablaje este destul de ok. Eu o sa vreau sa imi construiesc mai mult din placerea de a construi, plus ca vreau curse ceva mai mari... P.S.Un clip interesant cu un motor Brushless DC, pe post de freza, ce ziceti, rezista motorul sau se suprasolicita, poate fi folosit timp de cateva ore fara oprire? Link spre comentariu
klayus Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Eu am încercat cu motorul ala identic și cu un ax de 8 și nu mergea. Distrugea rulmenții repejor. Nu este echilibrat motorul cu alt ax și eu nu am reușit să-l echilibrez Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 klayus, m-ai facut curios ! Daca incepi vanzarea unor astfel de KITuri, ma inscriu si eu. Succes! Link spre comentariu
costyy86 Postat Noiembrie 19, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Eu am încercat cu motorul ala identic și cu un ax de 8 și nu mergea. Distrugea rulmenții repejor. Nu este echilibrat motorul cu alt ax și eu nu am reușit să-l echilibrez Eu ma gandeam sa nu modific nimic in motor, ci sa pun pe unul cu ax de 8mm, un adaptor ca cel de mai jos. http://www.ebay.com/itm/New-Collet-Chucks-Precision-ER11-Extension-Rod-Toolholder-CNC-Mill-/261578827020?hash=item3ce750250c:g:9CAAAOSwxH1UJ6Yc Si in prezent ce motor folosesti? Link spre comentariu
klayus Postat Noiembrie 20, 2015 Partajează Postat Noiembrie 20, 2015 (editat) Folosesc un brushless mai mic. E f silentios, poți sa stai de vorba la un nivel normal când lucrează și nu te deranjează. A fost una din necesități ca pe mine ma stresează rău gălăgia făcută de motoareVreau sa vând kituri, și am sa pun anunț când ca fi cazul. Mai sunt 2-3 chichițe de rezolvat. Am sa deschid topic nou sa nu mai poluez aici. Editat Noiembrie 20, 2015 de klayus Link spre comentariu
Liviu M Postat Noiembrie 20, 2015 Partajează Postat Noiembrie 20, 2015 sau ne poti da ceva poze? Pozele. Link spre comentariu
costyy86 Postat Noiembrie 20, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2015 Interesant.Multumesc. Link spre comentariu
costyy86 Postat Decembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Sunt in faza de constructie a unei asemenea masinari pentru un prieten, si imi voi face (cand voi avea posibilitati) si eu una cu toate ca nu sunt pentru cablaje frezate dar este foarte solida si adecvata frezarilor in plastic, lemn si chiar aluminiu, bineinteles cu acceptarea tolerantelor date de niste suruburi obisnuite. Am facut o imprimanta 3D (pentru acelasi prieten) si care functioneaza destul de bine drept pentru care a venit si cu aceasta freza facuta special pentru cablaje. Ai terminat masinaria?cum se comporta? Daca se poate un pret pe privat pentru componentele printate necesare acestei masinari. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum